Rá akart ijeszteni egy másik autósra, ütközés lett belőle

medgyesegyházi, tűzifát, kábítószert, csorvási, Újkígyóson, Kevermesen, Kétegyházán, kétegyházi, rá akart ijeszteni, Dombiratoson, Békésen, kerékpáros, félmeztelenül, Motoralkatrészeket, Eleken, lopási, Medgyesegyházán, szomszédja, Kondoroson, prostitúcióra, lőkösházi, Levélben, Mezőberényben, Kétegyházán, Füzesgyarmaton, Orosházán, Bélmegyer, Testi sértés, békési, Nagybánhegyesen, Csorváson, személygépkocsinak, gyulai, Körözés, Újkígyóson, parkoló, bejárati, Lőkösháza, gyomaendrődön, segédmotoros, közokirat, Gyulán, fiú, rendszámtáblák, Csanádapácán, Mezőhegyesen, kábítószer, vésztőn, battonya, Bucsán, hamis, balesetnél, Dombegyházán, sérültek, szabálysértés, Körösnagyharsányban, Sarkadon, lopás, Szeghalmon, vágott, Geszten, Szeméremsértés, békési, Békéscsaba, mezőgyánban, Szarvason, gyulán, dobozon, alvó, pszichoaktív, húsdarálót, őrizetbe, Dobozon, eltűnt, kerékpárlopás, lopás, sikkasztás, őrizetbe, ittasan, kábelt, Szájmaszkokkal, közlekedési, Édesanyja, Körösladányban, gerendási, dobozon, szarvasi, internetes, eleken, Budapestet, rongálás, bankkártyával, Eleken, Dévaványán, Őrizetbe, közlekedési, kerékpárt, Kamuton, szalagkorlátnak, nyomravezetői, gádoroson, füzesgyarmaton, körösladányban, lopással, kábítószer, eleken, Garázdaság, Törökszentmiklóson, dobozon, garázsokat, tótkomlóson, 15 éves, Köröstarcsán, szabálysértési, sarkadi, békésen, börtönben, Szabadkígyóson, baleset, tótkomlósi, ittas, nő, telephelyekre, Békéscsabán, idős, zsaroltak, orosházán, békéscsabai, fogolyszökés, orosházi, dobozi, rendőrnap, lopás, magyarbánhegyesi, battonyán, békéscsabán, battonyai Fotó: Pixabay

Egy személygépkocsival közlekedő férfi rá akart ijeszteni egy másik autósra Füzesgyarmaton, ezért az irányába kormányozott, de a manőver közben összeütközött a két jármű. A férfi megállás nélkül elhagyta a baleset helyszínét. Ügyének vizsgálata befejeződött, az eljárás iratait a rendőség elküldte az ügyészségre.

Közúti veszélyeztetés bűncselekmény elkövetésével gyanúsít a rendőrség egy füzesgyarmati férfit. 2020. október 28-án 18 óra 15 perc körül Füzesgyarmaton, a Széchényi utca és a Szabolcs utca kereszteződésében rá akart ijeszteni egy másik autósra. Ezért az irányába kormányozott, de a manőver közben összeütközött a két jármű. Az ütközésben senki nem sérült meg, de a baleset okozója megállás nélkül elhajtott a helyszínről.

hirdetés

A rendőrök néhány óra alatt azonosították és előállították a Szeghalmi Rendőrkapitányságra azt a 19 éves füzesgyarmati férfit, akit a bűncselekmény elkövetésével gyanúsítanak. A rendőrség a nyomozás vizsgálati szakaszában a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte. Az ügy iratait a napokban továbbította az ügyészségre – számolt be a Police.hu.

hirdetés


Kövessen minket Facebookon!