Ketten súlyosan, hárman könnyebben megsérültek abban a balesetben, amit egy nő okozott Békéscsaba közelében

Fotó: Police.hu

Balesetet okozott egy nő Békéscsaba közelében. Személygépkocsijával a vizes úton megcsúszott, áttért a menetiránya szerinti bal oldali forgalmi sávba és összeütközött egy teherautóval. Ketten súlyosan, hárman könnyebben megsérültek. A rendőrség az ügy vizsgálatát befejezte.

Közúti baleset okozása vétség bűncselekmény elkövetésével gyanúsít a rendőrség egy 32 éves nőt, mert személygépkocsijával Békéscsaba határában 2021. május 20-án 7 óra 45 perc körül áttért a menetiránya szerinti bal oldali forgalmi sávba és ott összeütközött egy vele szembejövő teherautóval. Az ütközés után mindkét jármű árokba csúszott. A vétlen tehergépkocsiban négyen sérültek meg, ketten súlyosan, ketten pedig könnyebben. A csanádapácai nő nyolc napon belül gyógyuló sérülést szenvedett.

hirdetés

A vizsgálat eredménye szerint a baleset azért történt, mert a nő gyorsabban ment annál, mint amilyen sebességgel a vizes úton biztonságos lett volna. A Békéscsabai Rendőrkapitányság a nyomozás vizsgálati szakaszában a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte és az ügy iratait 2021. augusztus 10-én továbbította az ügyészségre.

Police.hu