Egy kalapáccsal többször fejbe ütötte szomszédját egy férfi Dévaványán

emberölési kísérlet Dévaványán Fotó: Police.hu

Dévaványán egy kalapáccsal rátámadt és többször fejbe ütötte szomszédját egy idős ember. A bántalmazott férfi súlyos, életveszélyes sérüléseket szenvedett. A rendőrség az emberölés kísérlet gyanúja miatt indított büntetőügy vizsgálatát befejezte.

hirdetés

Bántalmazásról értesítették 2021. március 18-án 10 óra után néhány perccel Békés megyében a rendőrséget. Dévaványán rátámadt és kalapáccsal többször fejbe ütötte az egyik szomszédját egy idős ember. A bejelentés után a rendőrjárőrök néhány perc alatt elfogták a helyszínen a 84 éves férfit. A mentők a bántalmazott férfit súlyos, életveszélyes sérülésekkel vitték kórházba. A Békés Megyei Rendőr-főkapitányság Vizsgálati Osztálya a jelenleg is kényszerintézkedés alatt álló dévaványai férfi ellen emberölés bűntett kísérlet elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított büntetőeljárást.

A nyomozás vizsgálati szakaszában a rendőrség a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte és a büntetőeljárás iratait a mai napon továbbította a Békés Megyei Főügyészségre.

Police.hu

hirdetés