Életveszélyes sérülés lett a csorvási szórakozás vége

battonyai, állatkínzás Füzesgyarmat ,orosházi, Gyulán, Pénztárcát, rendőrök, Garázdaság, elütötték, lopott mobiltelefont, Online vásárlás, Szeghalmon, őrizetbe, Súlyosan megsérült, külföldi, medgyesegyházi, tűzifát, kábítószert, csorvási, Újkígyóson, Kevermesen, Kétegyházán, kétegyházi, rá akart ijeszteni, Dombiratoson, Békésen, kerékpáros, félmeztelenül, Motoralkatrészeket, Eleken, lopási, Medgyesegyházán, szomszédja, Kondoroson, prostitúcióra, lőkösházi, Levélben, Mezőberényben, Kétegyházán, Füzesgyarmaton, Orosházán, Bélmegyer, Testi sértés, békési, Nagybánhegyesen, Csorváson, személygépkocsinak, gyulai, Körözés, Újkígyóson, parkoló, bejárati, Lőkösháza, gyomaendrődön, segédmotoros, közokirat, Gyulán, fiú, rendszámtáblák, Csanádapácán, Mezőhegyesen, kábítószer, vésztőn, battonya, Bucsán, hamis, balesetnél, Dombegyházán, sérültek, szabálysértés, Körösnagyharsányban, Sarkadon, lopás, Szeghalmon, vágott, Geszten, Szeméremsértés, békési, Békéscsaba, mezőgyánban, Szarvason, gyulán, dobozon, alvó, pszichoaktív, húsdarálót, őrizetbe, Dobozon, eltűnt, kerékpárlopás, lopás, sikkasztás, őrizetbe, ittasan, kábelt, Szájmaszkokkal, közlekedési, Édesanyja, Körösladányban, gerendási, dobozon, szarvasi, internetes, eleken, Budapestet, rongálás, bankkártyával, Eleken, Dévaványán, Őrizetbe, közlekedési, kerékpárt, Kamuton, szalagkorlátnak, nyomravezetői, gádoroson, füzesgyarmaton, körösladányban, lopással, kábítószer, eleken, Garázdaság, Törökszentmiklóson, dobozon, garázsokat, tótkomlóson, 15 éves, Köröstarcsán, szabálysértési, sarkadi, békésen, börtönben, Szabadkígyóson, baleset, tótkomlósi, ittas, nő, telephelyekre, Békéscsabán, idős, zsaroltak, orosházán, békéscsabai, fogolyszökés, orosházi, dobozi, rendőrnap, lopás, magyarbánhegyesi, battonyán, békéscsabán, battonyai, állatkínzás Gerendáson, jogosítvány nélkül vezetett Illusztráció: Pixabay.com

Fejsérüléssel került kórházba egy vendég egy csorvási sörözőből. A vendéglátóhely kerthelyiségében zenét szolgálató férfi lökte el, mert felborította az egyik hangfalát. A rendőrség az ügy vizsgálatát befejezte.

hirdetés

Fellökött egy vendéget az ott zenélő férfi 2021. június 13-án 1 óra körül egy söröző kerthelyiségében Csorváson. Az ittas vendég többször megkapaszkodott az egyik hangfal állványába. A zenész tartott attól, hogy a hangfal felborul, tönkremegy, ezért kérte a vendéget, hogy menjen arrébb. A férfi azonban továbbra is a hangfalak és a szintetizátor körül maradt, majd az egyik hangfalat felborította. A zenész ezt nem látta, csak azt, hogy a hangfal a földre került. Rögtön gondolta, hogy az ittas férfi tette tönkre, ezért teljes erőből két kézzel hanyatt lökte őt, majd folytatta a zenélést.

hirdetés

Az ellökött férfi úgy beütötte a fejét, hogy életveszélyes állapotba került. A zenész beismerő vallomást tett. Állítása szerint nagyon feldühítette, hogy többször kérte a férfit, menjen odébb, de mégis ott maradt az eszközei közelében. Elmondta, hogy nem akart sérülést okozni neki. A Békés Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya életveszélyt okozó testi sértés miatt büntetőeljárást indított ellene.

Az ügyben indult nyomozás vizsgálati szakaszában a rendőrség a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte és az eljárás iratait bíróság elé állítási javaslattal 2021. szeptember 2-án továbbította az ügyészségre – számolt be a Police.hu.

hirdetés