Négy balesetnél helyszíneltek a Békés megyei rendőrök

Fotó: Police.hu

Békés megyében 2021. szeptember 3-án négy személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetről érkezett bejelentés a rendőrségre.

hirdetés

Gyulán, az Apor Vilmos tér és a K. Schriffert József utca kereszteződésében 7 óra 15 perc körül egy balra kanyarodó kerékpáros nem adott elsőbbséget egy személygépkocsinak és összeütköztek. A kerékpáros könnyű sérülést szenvedett. Gyomaendrődön, a Fő úton 9 óra után néhány perccel forgalmi okból lassított, elesett és könnyebben megsérült egy motorkerékpárral közlekedő férfi.

Békéscsabán, a Tompa, Bercsényi és Veres Péter utcák kereszteződésében 10 óra 30 perc körül egy személygépkocsi vezetője nem adott elsőbbséget egy tehergépkocsinak és összeütköztek. A balesetben a személygépkocsi vezetője és utasa könnyű sérülést szenvedett. Szarvas külterületén 20 óra 30 perc körül letért az útról és árokba csapódott egy Szentes felől Szarvas irányába tartó személygépkocsi. Az autó vezetője súlyosan megsérült.

A Békéscsabai Rendőrkapitányság 2021. szeptember 3-án engedély nélküli vezetés szabálysértés elkövetése miatt őrizetbe vett egy férfit. A 21 éves békéscsabai fiatalember ellen járművezetés bódult állapotban bűncselekmény miatt folyamatban van egy büntetőeljárás, amelynek során 2021. augusztus 23-án bevonták jogosítványát. Ennek ellenére autóba ült és vezetett. A rendőrök a szabálysértés miatt három napon belül bíróság elé állíthatják. (Police.hu)

baleset 20210903 Gyula_0
baleset 20210903 Gyomaendrőd (1)
baleset Békéscsabán
Fotó: Körös Hírcentrum

hirdetés