Egy férfi rátámadt és kirabolt egy nőt Orosházán

külföldi, medgyesegyházi, tűzifát, kábítószert, csorvási, Újkígyóson, Kevermesen, Kétegyházán, kétegyházi, rá akart ijeszteni, Dombiratoson, Békésen, kerékpáros, félmeztelenül, Motoralkatrészeket, Eleken, lopási, Medgyesegyházán, szomszédja, Kondoroson, prostitúcióra, lőkösházi, Levélben, Mezőberényben, Kétegyházán, Füzesgyarmaton, Orosházán, Bélmegyer, Testi sértés, békési, Nagybánhegyesen, Csorváson, személygépkocsinak, gyulai, Körözés, Újkígyóson, parkoló, bejárati, Lőkösháza, gyomaendrődön, segédmotoros, közokirat, Gyulán, fiú, rendszámtáblák, Csanádapácán, Mezőhegyesen, kábítószer, vésztőn, battonya, Bucsán, hamis, balesetnél, Dombegyházán, sérültek, szabálysértés, Körösnagyharsányban, Sarkadon, lopás, Szeghalmon, vágott, Geszten, Szeméremsértés, békési, Békéscsaba, mezőgyánban, Szarvason, gyulán, dobozon, alvó, pszichoaktív, húsdarálót, őrizetbe, Dobozon, eltűnt, kerékpárlopás, lopás, sikkasztás, őrizetbe, ittasan, kábelt, Szájmaszkokkal, közlekedési, Édesanyja, Körösladányban, gerendási, dobozon, szarvasi, internetes, eleken, Budapestet, rongálás, bankkártyával, Eleken, Dévaványán, Őrizetbe, közlekedési, kerékpárt, Kamuton, szalagkorlátnak, nyomravezetői, gádoroson, füzesgyarmaton, körösladányban, lopással, kábítószer, eleken, Garázdaság, Törökszentmiklóson, dobozon, garázsokat, tótkomlóson, 15 éves, Köröstarcsán, szabálysértési, sarkadi, békésen, börtönben, Szabadkígyóson, baleset, tótkomlósi, ittas, nő, telephelyekre, Békéscsabán, idős, zsaroltak, orosházán, békéscsabai, fogolyszökés, orosházi, dobozi, rendőrnap, lopás, magyarbánhegyesi, battonyán, békéscsabán, battonyai Fotó: Pixabay

Arcán fekete kendőt viselő férfi támadt rá egy nőre éjjel 1 óra körül Orosházán. Lerántotta a kerékpárjáról és elvette a táskáját. A nő felismerte támadóját, a rendőrök a férfit nem sokkal a történtek után elfogták.

Orosházán, a Veress József utcában 2021. szeptember 22-én 1 óra körül egy férfi rátámadt egy munkába tartó kerékpáros nőre. Lerántotta a bicikliről, majd elvette a táskáját, amiben pénz, iratok és egy mobiltelefon is volt. A férfi fekete kendővel takarta el az arcát, de a nő így is felismerte, mert korábban munkatársak voltak.

hirdetés

A 35 éves férfit a rendőrök a történtek után nem sokkal a lakásán elfogták. Amikor felszólították arra, hogy nyisson ajtót, azt mondta, hogy nem tud, mert a barátnője elment otthonról, bezárta az ajtót és nincs kulcsa. A katasztrófavédelem szakemberei kinyitották a lakás ajtaját, a rendőrök pedig előállították a férfit, akit az Orosházi Rendőrkapitányság rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt őrizetbe vett. (Police.hu)

 

Ez is érdekelheti:

hirdetés


Kövessen minket Facebookon!