Szerszámokat lopott egy ház melléképületéből egy férfi Sarkadon

rendszámát, Sarkadon, Orosházán, Kábítószert, rendőrség, kék hír Fotó: Police.hu

Szerszámokat lopott egy ház melléképületéből egy férfi Sarkadon. Ismerte a járást, mert a ház tulajdonosa azzal segítette őt, hogy alkalmanként munkát, majd az elvégzett munkáért pénzt adott neki. A rendőrség az ügy vizsgálatát befejezte.

Segítőjét lopta meg egy férfi 2021. június 14-éről 15-ére virradó éjjel Sarkadon. Annak az idős embernek az udvarára ment be, aki azért, hogy pénzhez jusson, alkalmanként munkát adott neki. Mivel többször dolgozott már a ház körül, ismerte a járást, rögtön a melléképületbe ment, ahol tudta, hogy több szerszám van.

hirdetés

Sok mindent összepakolt, de a ház tulajdonosa felébredt a zajra és megzavarta őt, így a dolgok egy részét miközben menekült, eldobálta. Amit sikerült ellopnia, azt egy bokor alá rejtette, hogy később eladhassa.

hirdetés

A Sarkadi Rendőrkapitányság a 25 éves sarkadi férfi ellen lopás vétség miatt eljárást indított. A rendőrök a lopott dolgok egy részét lefoglalták tőle és visszaadták a tulajdonosnak. A rendőrség a nyomozás vizsgálati szakaszában a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte és az ügy iratait 2021. szeptember 21-én elküldte az ügyészségre.

Police.hu

hirdetés