Békés megyei aranyérmek is születtek a BM OKF Országos Atlétika Bajnokságon

BM OKF Országos Atlétika Bajnokság

A Somogy Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság és az Országos Katasztrófavédelmi Sportegyesület szervezésében rendezték meg szeptember 23-án az idei év első pontszerző bajnokságát, a BM OKF Országos Atlétika Bajnokságot. A versenynek immáron tizenegyedik alkalommal Kaposvár adott helyszínt, ahol tizenkilenc csapat csaknem kétszázötven versenyzője várta, hogy eldördüljön a startpisztoly.

A rendezvényt Wéber Antal tűzoltó dandártábornok, a Somogy Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság igazgatója nyitotta meg, örömét fejezve ki, hogy Kaposvár igazi sportünnepnek adhat újra otthont.

hirdetés

A Kaposvár Aréna Sportközpontban az ország legjobbjai az elmúlt évekhez hasonlóan a már jól ismert versenyszámokban mérhették össze erejüket: 100, 400 és 1500 méteres síkfutásban, távolugrásban, súlylökésben és gránáthajításban. Az atlétikai versenyszámok az indulók részéről komoly erőfeszítést és kitartást igényeltek, ezekből a mai napon sem volt hiány. Valamennyi versenyző derekasan küzdött minden egyes másodpercért és minden egyes centiméterért, hogy értékes pontokkal térhessen haza.

A sport rendezvényen Békés megyét, nyolcan képviselték. A különböző versenyszámokban, valamint csoportokban sikerült négy aranyérmet szerezni.

Szabó Tünde, tűzoltó hadnagy

– 100m síkfutás: aranyérem

– távolugrás: aranyérem

Szebegyinszki Richárd, tűzoltó őrmester:

– súlylökés: aranyérem

Komáromi Richárd,tűzoltó őrmester:

– 400m síkfutás: aranyérem

A versenyen még részt vettek, ugyan nem dobogós, de szép eredményeket értek el:

– Nógrádiné Kora Szilvia tű. fhdgy.

– Kovács Krisztina

– Urbán Sándor tű. őrm.

Ambrus József tű. hdgy. csapatvezető kiemelte, hogy külön dicséretet érdemel a Békés Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság állományába újonnan felszerelt tűzoltók lelkesedése és helytállása! Bebizonyították, hogy jó döntés volt a szervezetbe és csapatba való felvételük, mivel egyenruhában és sportfelszerelésben egyaránt jól helytálnak!

Név szerint:

– Szebegyinszki Richárd tű.őrm.

– Komáromi Richárd tű.őrm.

– Pápai Patrik tű. őrm.

– Makhajda Bence tű. őrm.

 

/Forrás: Békés Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság/

hirdetés


Kövessen minket Facebookon!