Bántalmazás és lopás miatt volt szükség rendőri intézkedésre

Battonyán, Kábítószer, ellenőrzés, millió, gyulán, férjét, vésztőn, helyszíneltek, francia, szarvason, kötegyáni, baleset, marihuánát, ittas, szabálysértés, police, rendőrség, erőszak, békéscsabán, orosházán, ittas

Battonyán garázdaság, Sarkadon lopás miatt történt rendőri intézkedés.

hirdetés

Szóváltásba keveredett egymással két férfi 2021. október 3-án 3 óra körül Battonyán, a Fő úton. A vita közben a fiatalabb férfi bántalmazta a másikat, aki nyolc napon belül gyógyuló sérülést szenvedett. A 19 éves battonyai férfit a rendőrjárőrök előállították a Mezőkovácsházi Rendőrkapitányságra, ahol garázdaság vétség miatt eljárás indult ellene.

hirdetés

Lopás miatt intézkedtek a rendőrök 2021. október 3-án, délután Sarkadon. Egy idős férfi az egyik áruházban felejtette az autóstáskáját, majd amikor visszament érte, már nem találta meg, mert valaki elvitte. A táskában iratok és készpénz is volt. Az üzletben működő kamerák segítségével a rendőrjárőrök azonosították a bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható nőt, akit előállítottak a Sarkadi Rendőrkapitányságra. A nyomozók a 21 éves sarkadi nő ellen lopás vétség gyanúja miatt indítottak büntetőeljárást. Az ellopott dolgokat megtalálták, lefoglalták és visszaadták a tulajdonosnak – írja a Police.hu.

hirdetés