Közel 400-szor hívta volt barátnőjét egy gyulai férfi, nem tudta feldolgozni a szakítást

telefon, csaló, lelkielsősegély Illusztráció: Pixabay

Volt barátnőjét hívogatta telefonon egy gyulai férfi, mert meg akarta tudni tőle, miért szakított vele. Közel 400-szor hívta, de magyarázatot nem kapott, idézést viszont igen, mert a nő zaklatás miatt feljelentette. A rendőrség az ügy vizsgálatát befejezte.

Telefonhívásokkal zaklatta volt barátnőjét egy gyulai férfi. Nem tudta feldolgozni, hogy a nő szakított vele, ezért folyamatosan próbálta felvenni vele a kapcsolatot. Néhány üzenetet is küldött, de sokkal többször, 2021 áprilisában és májusában 16 nap alatt 393-szor telefonon akart vele beszélni. Volt olyan nap, amikor több mint 200-szor hívta fel, illetve 14 alkalommal éjszaka is hívta.

hirdetés

A férfi kihallgatásán elmondta, hogy meg akarta tudni, pontosan miért szakított vele a barátnője, akivel négy évig voltak együtt. Mikor megsejtette, hogy egy harmadik fél van a dologban, úgy érezte, a nő becsapta, ezért zaklatta őt. Előfordult, hogy automata újra tárcsázásra állította be a telefonját és folyamatosan hívta. Tettét azonban megbánta, utóbb belátta, hogy nem kellett volna így viselkednie.

A Gyulai Rendőrkapitányság a férfit zaklatás vétség elkövetésével gyanúsítja. A büntetőeljárás vizsgálati szakaszában a rendőrség a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte és az ügy iratait 2021. október 7-én továbbította az ügyészségre – írja a Police.hu.

 

Ez is érdekelheti: