Két baleset és egy ittas sofőr miatt intézkedett a megyei rendőrség

baleset Fotó: Police.hu

Baleset miatt Szeghalmon és Dévaványán, ittas járművezetés gyanúja miatt történt rendőri intézkedés Gyulán.

Békés megyében 2021. október 13-án két személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetről értesítették a rendőrséget. Szeghalom külterületén, a 47-es számú főúton 18 óra körül egy személyautóval közlekedő férfi egy másik személygépkocsi előzésébe kezdett, de nem tudta a manővert szabályosan befejezni, mert egy autó jött vele szembe. Azért, hogy elkerülje a balesetet hirtelen jobbra kormányozott, összeütközött a vele azonos irányba haladó járművel, majd az útról lesodródott. A 26 éves férfit a mentők súlyos sérüléssel vitték kórházba.

hirdetés

Fél órával később Dévaványán, a Hunyadi János utca és a Rákóczi utca kereszteződésében egy személygépkocsi és egy kerékpáros ütközött össze, a biciklis nyolc napon belül gyógyuló sérülést szenvedett.

Ittas járművezetés gyanúja miatt intézkedtek a rendőrök 2021. október 13-án 18 óra 15 perc körül Gyulán, egy bevásárlóközpont parkolójában. Egy személygépkocsi vezetőjénél jelzett pozitív értéket az alkoholszonda. A rendőrjárőrök a férfit orvosi vizsgálatra, mintavételre vitték, majd elvették a jogosítványát és büntetőfeljelentést tettek ellene – írja a Police.hu.

hirdetés


Kövessen minket Facebookon!