Bírósági határozat ellenére kereste fel édesanyját egy férfi Dobozon, őrizetbe vették

Gyulán, Tótkomlóson. keresztanyját, Gyomaendrődön, rongált, gyermekét, Baleset, Békéscsabán, Vésztőn, Kábítószer, Szarvason, Gyomaendrődön, karkötőt, őrizetbe, ittas, Gádoroson, Békésen, sarkadon, kék, rendőr, rendőrségi, villogó Illusztráció: Pixabay

Őrizetbe vétel és ittas járművezetés gyanúja miatt intézkedtek a rendőrök Békéscsabán.

A Békéscsabai Rendőrkapitányság 2021. október 26-án szabálysértési őrizetbe vett egy kondorosi férfit. A Békéscsabai Járásbíróság korábban megtiltotta neki, hogy felkeresse édesanyját. A férfi ennek ellenére elment hozzá Dobozra. A rendőrkapitányság munkatársai a 20 éves férfit a távoltartó határozat szabályainak megszegése miatt három napon belül bíróság elé állíthatják.

hirdetés

Ittas járművezetés gyanúja miatt intézkedtek a rendőrjárőrök 2021. október 26-án 6 óra 30 perc körül Békéscsaba külterületén. Egy személygépkocsi vezetőjénél pozitív értéket jelzett az alkoholszonda. A békéscsabai autóst a rendőrök előállították a rendőrkapitányságra. További két légalkoholmérés is megerősítette az ittasság gyanúját, ezért a rendőrjárőrök elvették a 67 éves férfi jogosítványát és büntetőfeljelentést tettek ellene – írja a Police.hu.

hirdetés

hirdetés


Kövessen minket Facebookon!