Kábítószer gyanúját keltő anyagot találtak a rendőrök egy gyulai autósnál

Gyulán, Tótkomlóson. keresztanyját, Gyomaendrődön, rongált, gyermekét, Baleset, Békéscsabán, Vésztőn, Kábítószer, Szarvason, Gyomaendrődön, karkötőt, őrizetbe, ittas, Gádoroson, Békésen, sarkadon, kék, rendőr, rendőrségi, villogó Illusztráció: Pixabay

Kábítószer gyanúját keltő anyagot találtak a rendőrök egy gyulai autósnál, a drogteszt pedig pozitív értéket mutatott nála. Emellett a férfit a bíróság körözte, mert nem kezdte meg büntetése letöltését.

Kábítószer gyanúját keltő anyagot találtak a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság rendőrjárőrei egy megállított autóban 2021. november 11-én 20 óra 30 perc körül Kétegyházán, a Hunyadi János utcában. A jármű vezetőjénél pedig a drogteszt pozitív értéket jelzett.

hirdetés

A Gyulai Rendőrkapitányság nyomozói kábítószer birtoklása bűncselekmény gyanúja miatt büntetőeljárást indítottak. A rendőrség a lefoglalt fehér kristály kábítószer hatóanyag-tartalmát szakértővel vizsgáltatja meg.

hirdetés

Emellett a helyszínen intézkedő rendőrök megállapították, hogy a 31 éves gyulai férfi ellen a Gyulai Törvényszék elfogatóparancsot adott ki, mert nem kezdte meg a büntetése letöltését. A férfit ezért Gyulára, a Békés Megyei Büntetés-végrehajtási Intézetbe vitték – írja a Police.hu.

hirdetés


Kövessen minket Facebookon!