Megfenyegette megbízóját egy dobozi férfi

battonyai, állatkínzás Füzesgyarmat ,orosházi, Gyulán, Pénztárcát, rendőrök, Garázdaság, elütötték, lopott mobiltelefont, Online vásárlás, Szeghalmon, őrizetbe, Súlyosan megsérült, külföldi, medgyesegyházi, tűzifát, kábítószert, csorvási, Újkígyóson, Kevermesen, Kétegyházán, kétegyházi, rá akart ijeszteni, Dombiratoson, Békésen, kerékpáros, félmeztelenül, Motoralkatrészeket, Eleken, lopási, Medgyesegyházán, szomszédja, Kondoroson, prostitúcióra, lőkösházi, Levélben, Mezőberényben, Kétegyházán, Füzesgyarmaton, Orosházán, Bélmegyer, Testi sértés, békési, Nagybánhegyesen, Csorváson, személygépkocsinak, gyulai, Körözés, Újkígyóson, parkoló, bejárati, Lőkösháza, gyomaendrődön, segédmotoros, közokirat, Gyulán, fiú, rendszámtáblák, Csanádapácán, Mezőhegyesen, kábítószer, vésztőn, battonya, Bucsán, hamis, balesetnél, Dombegyházán, sérültek, szabálysértés, Körösnagyharsányban, Sarkadon, lopás, Szeghalmon, vágott, Geszten, Szeméremsértés, békési, Békéscsaba, mezőgyánban, Szarvason, gyulán, dobozon, alvó, pszichoaktív, húsdarálót, őrizetbe, Dobozon, eltűnt, kerékpárlopás, lopás, sikkasztás, őrizetbe, ittasan, kábelt, Szájmaszkokkal, közlekedési, Édesanyja, Körösladányban, gerendási, dobozon, szarvasi, internetes, eleken, Budapestet, rongálás, bankkártyával, Eleken, Dévaványán, Őrizetbe, közlekedési, kerékpárt, Kamuton, szalagkorlátnak, nyomravezetői, gádoroson, füzesgyarmaton, körösladányban, lopással, kábítószer, eleken, Garázdaság, Törökszentmiklóson, dobozon, garázsokat, tótkomlóson, 15 éves, Köröstarcsán, szabálysértési, sarkadi, békésen, börtönben, Szabadkígyóson, baleset, tótkomlósi, ittas, nő, telephelyekre, Békéscsabán, idős, zsaroltak, orosházán, békéscsabai, fogolyszökés, orosházi, dobozi, rendőrnap, lopás, magyarbánhegyesi, battonyán, békéscsabán, battonyai, állatkínzás Gerendáson, jogosítvány nélkül vezetett Illusztráció: Pixabay.com

Személy elleni erőszakos és közveszélyt okozó cselekménnyel fenyegetve, folytatólagosan elkövetett zaklatás vétsége miatt emelt vádat a Békéscsabai Járási Ügyészség és vádiratában próbára bocsátás intézkedés alkalmazására tett indítványt egy 35 éves büntetlen előéletű dobozi férfival szemben, aki megbízóját fenyegette meg az előleg kifizetése érdekében.

hirdetés

A férfi 2020. szeptember 08-án a sértett által képviselt kft. megbízásából egy magyarbánhegyesi közintézmény felújítását végezte társaival. 2020. szeptember 09-én telefonon felhívta a megbízót, a sértettet, akit arról tájékoztatott, miszerint a kért munkát elvégezték, és előadta, hogy előlegre van szüksége. A sértett közölte vele, hogy amíg nem bizonyosodik meg az elvégzett munka szakszerűségéről, addig nem fizet neki. A terhelt ezt nem vette tudomásul, és azzal fenyegette meg a sértettet, hogy „odaviszi hozzá a dobozi cigányokat, és majd meglátja, hogy mi lesz,” illetőleg az is elhangzott a szájából, hogy megveri, felgyújtja a sörözőjét, és szétveri az autóját.

hirdetés

A férfi személyesen is megkereste a sértettet Békéscsabán, és ismételten arra kérte őt, hogy az elvégzett munka után járó előleget fizesse meg részére annak ellenére, hogy a sértett a munka minőségéről még nem győződött meg. Emiatt közöttük ismételten vita alakult ki, melynek során ismét olyan fenyegetések hangzottak el a terhelt szájából, miszerint agyonveri és elássa, illetőleg felgyújtja a sörözőjét és gépkocsiját.

hirdetés