Ittasan vitte iskolába gyermekét egy férfi Békéscsabán

Szarvason, közlekedési, kutya harapott, kék, rendőrségi, pénztárcát lopott, drogosok Vésztőn Illusztráció: Pixabay.com

Gyermekét és a kislány osztálytársát vitte autóval iskolába egy férfi Békéscsabán úgy, hogy alkohol volt a szervezetében. A rendőrség büntetőeljárást indított ellene és az ügyének vizsgálatát kevesebb, mint két hét alatt befejezte.

hirdetés

Ittasan vezető férfit állítottak elő a rendőrök 2021. november 10-én reggel Békéscsabán. A férfi a lányát és a gyermeke osztálytársát vitte iskolába, de nem jutottak el odáig, mert az igazoltatáskor a szonda jelezte, hogy a férfi szervezetében alkohol van. Az autót le kellett zárnia, a két gyermekért pedig egyikük édesanyja ment, ő vitte őket tovább.

hirdetés

A férfi kihallgatásán elismerte, hogy előző este italozott, sört és likőrt is ivott. A rendőrök elvették a vezetői engedélyét és büntetőfeljelentést tettek ellene, majd a nyomozás vizsgálati szakaszában a szükséges eljárási cselekményeket kevesebb, mint két hét alatt elvégezték. A Békéscsabai Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya az ügy iratait 2021. november 22-én továbbította az ügyészségre – írja a Police.hu.

 

Ez is érdekelheti:

hirdetés