Hívatlan vendég lopott mobiltelefont egy lakodalomból Mezőberényben

Garázdaság, elütötték, lopott mobiltelefont, Online vásárlás, Szeghalmon, őrizetbe, Súlyosan megsérült, külföldi, medgyesegyházi, tűzifát, kábítószert, csorvási, Újkígyóson, Kevermesen, Kétegyházán, kétegyházi, rá akart ijeszteni, Dombiratoson, Békésen, kerékpáros, félmeztelenül, Motoralkatrészeket, Eleken, lopási, Medgyesegyházán, szomszédja, Kondoroson, prostitúcióra, lőkösházi, Levélben, Mezőberényben, Kétegyházán, Füzesgyarmaton, Orosházán, Bélmegyer, Testi sértés, békési, Nagybánhegyesen, Csorváson, személygépkocsinak, gyulai, Körözés, Újkígyóson, parkoló, bejárati, Lőkösháza, gyomaendrődön, segédmotoros, közokirat, Gyulán, fiú, rendszámtáblák, Csanádapácán, Mezőhegyesen, kábítószer, vésztőn, battonya, Bucsán, hamis, balesetnél, Dombegyházán, sérültek, szabálysértés, Körösnagyharsányban, Sarkadon, lopás, Szeghalmon, vágott, Geszten, Szeméremsértés, békési, Békéscsaba, mezőgyánban, Szarvason, gyulán, dobozon, alvó, pszichoaktív, húsdarálót, őrizetbe, Dobozon, eltűnt, kerékpárlopás, lopás, sikkasztás, őrizetbe, ittasan, kábelt, Szájmaszkokkal, közlekedési, Édesanyja, Körösladányban, gerendási, dobozon, szarvasi, internetes, eleken, Budapestet, rongálás, bankkártyával, Eleken, Dévaványán, Őrizetbe, közlekedési, kerékpárt, Kamuton, szalagkorlátnak, nyomravezetői, gádoroson, füzesgyarmaton, körösladányban, lopással, kábítószer, eleken, Garázdaság, Törökszentmiklóson, dobozon, garázsokat, tótkomlóson, 15 éves, Köröstarcsán, szabálysértési, sarkadi, békésen, börtönben, Szabadkígyóson, baleset, tótkomlósi, ittas, nő, telephelyekre, Békéscsabán, idős, zsaroltak, orosházán, békéscsabai, fogolyszökés, orosházi, dobozi, rendőrnap, lopás, magyarbánhegyesi, battonyán, békéscsabán, battonyai Fotó: Pixabay

Hívatlan vendég lopott mobiltelefont egy lakodalomból Mezőberényben. A rendőrség az ügy vizsgálatát befejezte.

Lopásról értesítették a rendőrséget 2021. szeptember 21-én késő este Békés megyében. Mezőberényben, egy vendéglőből tűnt el egy mobiltelefon. Éppen lakodalom volt ott, és bement egy férfi, akit nem is hívtak meg, ezért megkérték, hogy távozzon.

A férfi eleget tett a kérésnek, de mielőtt kiment az épületből, az egyik asztalról elvett egy őrizetlenül hagyott telefont. A készüléket a közelben egy csatornafedél alá elrejtette. Miután újból visszament a lakodalomba, a násznép hívta a rendőrséget és feltartóztatták a hívatlan vendéget.

A Békési Rendőrkapitányság nyomozói a 29 éves férfi ellen lopás miatt büntetőeljárást indítottak. A lopott mobiltelefont a rendőrök megtalálták és visszaadták a tulajdonosának. A rendőrkapitányság az ügy vizsgálatát befejezte és a nyomozás iratait 2021. november 24-én továbbította az ügyészségre – írja a Police.hu.

 

Ez is érdekelheti:


Kövessen minket Facebookon!