Súlyos sérülés lett a békülési szándékból Gyomaendrődön

Lopás, Kutyatámadás, szarvasi, Orosházán, elütötték, közlekedési, ötmillió forintot, Dobozon, rablás, halálos munkahelyi baleset, Eleken, Kétegyházán, Szabálysértés, orosházi, Békés, Gyulán, Tótkomlóson. keresztanyját, Gyomaendrődön, rongált, gyermekét, Baleset, Békéscsabán, Vésztőn, Kábítószer, Szarvason, Gyomaendrődön, karkötőt, őrizetbe, ittas, Gádoroson, Békésen, sarkadon, kék, rendőr, rendőrségi, villogó Illusztráció: Pixabay

Volt élettársával szeretett volna beszélni egy férfi Gyomaendrődön. A nő nem akarta, hogy bemenjen a lakásába, volt párja azonban bement és súlyos sérülést okozott neki. A rendőrség az ügy vizsgálatát befejezte.

Súlyos sérülést szenvedett egy nő 2021. július 26-án Gyomaendrődön, miután volt élettársa bántalmazta. A férfi helyre akarta hozni a kapcsolatukat, ezért ment fel hozzá. A nő ugyan kinyitotta az ajtót, de nem akarta beengedni, de volt párja mégis bement hozzá és összevesztek. A szóváltás közben a férfi megszorította a nő nyakát, majd amikor a nő a lépcsőházban segítségért kiabált, úgy belökte őt a konyhába, hogy nekiesett egy széknek és elesett. Ezután földhöz vágta a nő telefonját.

A Szarvasi Rendőrkapitányság a férfit súlyos testi sértés bűntett elkövetésével gyanúsítja. Az ügyben indult nyomozás során a rendőrség a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte és az ügy iratait 2021. november 25-én továbbította az ügyészségre – számolt be a Police.hu.


Kövessen minket Facebookon!