Tyúkokat akart lopni egy férfi Kétegyházán, a rendőrök hamar elfogták

körözött, Embercsempészés, Két tyúkot, Orosházán, gyulai, tehervonaton, lőkösházi, vasútállomáson, békés, Battonyán, határsértő, tehergépkocsi, kétegyháza, Lőkösházán, Lőkösháza, battonya, sarkadon, gyula, román, Sarkad, szír, Határsértőt, kék hír, rendőrség Illusztráció! Fotó: Police.hu

Kétegyházán valaki bemászott egy ház udvarára. Két tyúkot akart elvinni, de a tulajdonos felfigyelt a mozgásra, megzavarta az idegent, aki így elmenekült. A rendőrök azonban hamar elfogták.

Kétegyházáról 2021. december 2-án 21 óra 15 perc körül bejelentést tett egy nő arról, hogy valaki a kerítésen át bemászott az udvarukra és el akart lopni két tyúkot. Zsákba rakta a szárnyasokat, de miután a nő és párja felfigyeltek a zajra, majd a férfi fejlámpával kiment körülnézni az udvarra, az idegen elmenekült úgy, hogy a zsákot otthagyta.

hirdetés

A Gyulai Rendőrkapitányság rendőrei néhány óra alatt kiderítették, hogy ki követhette el a bűncselekményt. A 36 éves kétegyházi férfit előállították és büntetőeljárást indítottak ellene – írja a Police.hu.