Kábítószert terjesztett négy férfi és egy nő Békés megyében

kábítószer fogás Békés megyében

Kábítószer gyanúját keltő anyagot terjesztett a nyomozás adatai szerint négy férfi és egy nő Békés megyében. A rendőrök elfogták és őrizetbe vették őket.

Kábítószer-kereskedelem bűntettel gyanúsítható férfiakat és nőt fogtak el a Békéscsabai Rendőrkapitányság és a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság Közterületi Támogató Alosztályának rendőrei 2021. december 14-én, este Békéscsabán és Kamuton.

hirdetés

A náluk tartott kutatáskor kábítószer gyanúját keltő növényi törmeléket, fehérport, illetve az adagolásukhoz használt eszközöket foglaltak le. A négy férfi közül háromnál kábítószer-fogyasztást jelzett a gyorsteszt. Emellett a rendőrök előállítottak a rendőrkapitányságra két fogyasztót is, akik ellen kábítószer birtoklása vétség miatt indult büntetőeljárás.

A rendőrség a kábítószer-kereskedelemmel gyanúsított férfiakat és nőt őrizetbe vette, a lefoglalt növényi törmelék és por hatóanyag-tartalmát szakértővel vizsgáltatja meg. A nyomozók vizsgálják, hogy kiknek adhattak még el a kábítószer gyanúját keltő anyagokból – írja a Police.hu.

 

Ez is érdekelheti: