Telefonunk védelmére és a minőségi világításra is kínál megoldást a MorpheusPC

MorpheusPC Fotó: Körös Hírcentrum

Korábbi cikkünkben a laptopok és asztali gépek terén adott ajándékötleteket Laurinyecz Péter, a MorpheusPC tulajdonos-ügyvezetője. Ezúttal pedig azokról a termékekről esik szó, amelyek kevésbé kötődnek az informatikához, de karácsonyi ajándékként boldoggá tehetik szeretteinket, barátainkat.

hirdetés

Laurinyecz Péter úgy tapasztalta eddig, hogy például az E27-es vagy E14-es, tehát a kis és nagy foglalatos LED-ekkel is nagy örömet lehet okozni – főleg azoknak, akik eddig kevésbé ismerték vagy használták ezt a technológiát. Ezekre az eszközökre is két év garanciát vállal a cég, tehát működő, már kiforrott dologról van szó. Ráadásul energiatakarékosabb megoldás, mint a hagyományos izzók. Egy 60W-os izzó ma már kiváltható egy 9W-os LED világítással.

hirdetés

Már napelemes, közvilágításnak minősülő, kültéri oszlopra szerelhető fényforrás is kapható a MorpheusPC-ben. Ehhez ha valaki közeledik, akár autóval, akár gyalogosan, akkor folyamatosan erősödik a fényereje. Ezt a technológiát többek között parkolókba, hotelekhez, ipari területekre is használják, viszont számos egyéb felhasználási és kivitelezési módja létezik. Olyan egyéb reflektorok is szerepelnek a kínálatban, amelyek szintén napelemmel működnek, tehát jó megoldások arra az esetre, ha áramforrás nem áll rendelkezésre, vagy nem lehet kiépíteni.

Nem csak fényforrások közül lehet azonban választani a MorpheusPC-ben. Azoknak, akik hajlamosak leejteni a telefonjukat, egy védelmi opció lehet az elő- és hátlapra is szerelhető hidrogél fólia. Ebből már kapható átlátszó, matt, betekintésgátló verzió is. Bármilyen készülékre feltehető, nincs száradási ideje. Ha esetleg törik, akkor nem szilánkosra, így akár a gyerekek által használt tabletre is jó választás. Törött kijelzőre is tehető, mert nem áztatja el a készüléket, emellett minimális karcokat el is tud tüntetni.

hirdetés