Ismét süteményeket vittek a Kossuth-tagiskola diákjai az orosházi kórházba

orosházi A képen: A Kossuth szakképző diákjai és Pörneki Attila igazgató adta át dr. Duray Gergő főigazgatónak a mézeskalács házat és a finomságokat. Fotó: Melega Krisztián/Dr. László Elek Kórház és Rendelőintézet, Orosháza

Egy évvel ezelőtt már meglepték a Gyulai Szakképzési Centrum Kossuth Lajos Technikum, Szakképző Iskola és Kollégium diákjai az orosházi Dr. László Elek Kórház és Rendelőintézet munkatársait, és idén sem érkeztek üres kézzel.

hirdetés

“Tavaly reménykedtünk, hogy gyorsan véget ér a járvány, ám sajnos nem sok minden változott ezen a téren. És látva az egészségügyi dolgozók folyamatos terheltségét, nem volt kérdés, hogy idén is kedveskedünk nekik. Ezért a vendéglátós technikus tanulóink készítettek számukra bejglit, zserbót, linzert és habcsókot. Emellett hoztunk egy mézeskalács házikót, így kívánunk a kórház összes dolgozójának kellemes ünnepeket, boldog új évet és sok kitartást, erőt a továbbiakhoz – olvashatóak a kórház közösségi oldalán Pörneki Attila igazgató szavai.

Az édességeket ezúttal a járóbeteg ellátásban, a műszaki-, irodai-, portai-, rendészeti-, mosodai-, informatikai-, és egyéb ágazatokban dolgozó kollégák között osztották szét. A finomságok természetesen gyorsan elfogytak.

hirdetés