Közlekedési rendőrök munkáját díjazta a Magyar Autóklub

közlekedési Fotó: Police.hu

Az autósokat segítő szervezet két Békés megyében dolgozó, kiemelkedő munkát végző közlekedési rendőrt jutalmazott.

A hagyománynak megfelelően idén is elismerésben és jutalomban részesített két közlekedésrendészeti szakterületen, Békés megyében dolgozó rendőrt a Magyar Autóklub Dél-Alföldi Regionális Szervezete. Az ünnepélyes díjátadás 2021. december 30-án 10 órakor kezdődött Békéscsaba főterén, a városháza előtt. Szikszai István, az Autóklub Békés megyei címzetes elnöke és Hugyecz György, a segélyszolgálat munkatársa gratulált a rendőröknek. Megköszönték a közlekedésbiztonság javítása és a balesetek megelőzése érdekében végzett munkájukat, majd átadták nekik a jutalmakat.

hirdetés

Az egyik elismerésben részesült Mészár Róbert a Szeghalmi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Alosztályának helyszínelő és balesetvizsgálója. A főtörzsőrmester több mint 12 éve rendőr és 2014 óta baleset-helyszínelőként dolgozik, így folyamatosan szembesül azzal, milyen szerencsétlenségekhez, tragédiákhoz vezet a szabálytalanság.

A másik jutalmazott, Benczik Romulus r. törzsőrmester. Ő pályakezdőként a Budapesti Rendőr-főkapitányságon, majd a Készenléti Rendőrségen szolgált, és két éve a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság Forgalomellenőrző Alosztályának járőrvezetője. Kollégáival minden nap azon dolgoznak, hogy minél több szabálytalankodót kiszűrjenek a forgalomból és minél kevesebb baleset történjen, kevesebben sérüljenek meg, veszítsék életüket az utakon.

Mindketten kivételes elhivatottsággal, hozzáértéssel és nagy szorgalommal végzik munkájukat – írja a Police.hu.

Fotó: Police.hu

hirdetés