Sztár DJ-k mixeivel és 40 évnyi slágerrel zárja az évet a Csaba Rádió és a Mega Rádió

csaba, FM98.4MHz-en Illusztráció: Pixabay

A 2021-es év végén – lassan már mondhatni hagyományosan – ismét egy zenei időutazásra várnak a Csaba Rádió és a Mega Rádió zenei szerkesztői és műsorvezetői minden hallgatót.

Az utazás december 31-én reggel 8 órakor indul. A programtervet a Mega Rádión Mucsi József, Filó Péter, Arató Tamás és Burány Árpád útmutatásával ismerhetik meg. A Csaba Rádión pedig Macsánszky Anita és Debreczeni Ilona lesznek a hallgatók segítségére.

hirdetés

A Megán 1980-tól 1999-ig kutatják fel és mutatják be a hallgatók legkedvesebb dalait, minden órában egy-egy év legnagyobb slágereit. Reggel Mucsi József vár majd mindenkit, tőle a mikrofont 13 órakor Filó Péter veszi át. 18 órától 23 óráig Arató Tamás vezényletével folytatódik a zenei utazás, a programot pedig Burány Árpád zárja január elsején hajnali 4 órakor.

A Csaba Rádión Macsánszky Anita és Debreczeni Ilona egymást váltva repítik végig a hallgatókat az adott év toplistás számain 2002-től egészen 2021-ig. Éjféltől viszont a legnagyobb DJ-k mixei dübörögtetik a hangszórókat, a Csaba egy valódi dance rádióvá válva számol vissza. Elsőként Martin Gerrix 2018-as, ezt követően Robin Schulz 2019-es, majd Boris Brejcha 2020-as, végül David Guetta 2021-es mixét élvezhetik a hallgatók.