Egy férfi megrongálta a betlehemi szobrokat Gyulán

Lopás, Kutyatámadás, szarvasi, Orosházán, elütötték, közlekedési, ötmillió forintot, Dobozon, rablás, halálos munkahelyi baleset, Eleken, Kétegyházán, Szabálysértés, orosházi, Békés, Gyulán, Tótkomlóson. keresztanyját, Gyomaendrődön, rongált, gyermekét, Baleset, Békéscsabán, Vésztőn, Kábítószer, Szarvason, Gyomaendrődön, karkötőt, őrizetbe, ittas, Gádoroson, Békésen, sarkadon, kék, rendőr, rendőrségi, villogó Illusztráció: Pixabay

Békés megyében 2022. január 3-án személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetről nem érkezett bejelentés a rendőrségre.

A Sarkadi Rendőrkapitányság 2022. január 3-án őrizetbe vett egy sarkadi fiatalt, mert korábban testvére házából többek között gázpalackot és hangfalat lopott. A gázpalackot a teraszról vitte el, majd benyomta a ház bejárati ajtaját. Bement az épületbe és onnan is elvitt néhány dolgot. A 18 éves fiatalembert a rendőrség lopás vétség elkövetésével gyanúsítja.

Gyulán, az Október 23. téren 2022. január 3-án 20 óra 45 perc körül egy férfi kiabált és ütögette, rugdosta, megrongálta a betlehemi szobrokat. Miután egy járókelő bejelentést tett erről, a városban járőröző rendőrök percek alatt odaértek a szobrokhoz és tetten érték a garázdát. A 24 éves férfit előállították és büntetőeljárást indítottak ellene – írja a Police.hu.


Kövessen minket Facebookon!