Rátámadt volt munkatársnőjére egy férfi Orosházán

rablás Orosháza Fotó: Police.hu

Éjjel, az utcán támadt rá volt munkatársnőjére egy férfi 2021 szeptemberében, Orosházán. Az arcára fekete kendőt kötött, hogy áldozata, ne ismerje fel, de nem jött be a számítása. A nő azonnal tudta, ki vette el a táskáját. Az ügy vizsgálatát a rendőrség befejezte.

Kerékpárral munkába tartó nőre támadt rá egy, az arcát fekete kendővel eltakaró férfi 2021. szeptember 22-én 1 óra körül Orosházán, a Veress József utcában. Lerántotta a bicikliről, elvette a táskáját, amiben pénz, iratok és egy mobiltelefon is volt. Kivette belőle a pénzt, majd a táskát és vele együtt a benne talált, számára értéktelen dolgokat menekülés közben eldobta.

hirdetés

A nő, aki a történtek után azonnal hívta a rendőrséget, felismerte támadóját, mert korábban munkatársak voltak. A 35 éves férfit a rendőrök hamar elfogták. A lakásán találtak rá, de amikor felszólították arra, hogy nyisson ajtót, azt mondta, hogy nem tud, mert a barátnője elment otthonról, bezárta az ajtót és nincs kulcsa.

A katasztrófavédelem szakemberei percek alatt megoldották a problémát, kinyitották a lakás ajtaját, a rendőrök pedig előállították a férfit, akit az Orosházi Rendőrkapitányság rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt őrizetbe vett. A rendőrség a nyomozás vizsgálati szakaszában a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte és a büntetőeljárás iratait 2022. január 5-én továbbította az ügyészségre.

Police.hu