Nem akart munkába menni, ezért azt állította, hogy elütötték

Könnyű, Lopás, Kutyatámadás, szarvasi, Orosházán, elütötték, közlekedési, ötmillió forintot, Dobozon, rablás, halálos munkahelyi baleset, Eleken, Kétegyházán, Szabálysértés, orosházi, Békés, Gyulán, Tótkomlóson. keresztanyját, Gyomaendrődön, rongált, gyermekét, Baleset, Békéscsabán, Vésztőn, Kábítószer, Szarvason, Gyomaendrődön, karkötőt, őrizetbe, ittas, Gádoroson, Békésen, sarkadon, kék, rendőr, rendőrségi, villogó Illusztráció: Pixabay

Egy kerékpáros férfi azt állította, hogy autóval elütötték Orosházán. A rendőrök rövid idő alatt kiderítették, hogy nem mondott igazat. Nem akart munkába menni, ezért találta ki azt, hogy balesetet szenvedett. A rendőrség az ügy vizsgálatát befejezete.

Megpróbálta félrevezetni a rendőröket egy férfi 2021. december 2-án, Orosházán. Reggel 7 óra után néhány perccel bejelentette, hogy a Tó utcán elütötte egy autó, majd a kocsi vezetője anélkül, hogy segítséget nyújtott volna neki, megadta volna az adatait, elhajtott.

Miután a rendőrök kiderítették, hogy ilyen nem történt, a 45 éves férfi bevallotta, hogy csak kitalálta az egészet. Nem szeretett volna bemenni a munkahelyére dolgozni, mert olyan munkára osztották be, amit nem akart elvégezni, ezért állt elő ezzel a történettel.

A férfi ellen az Orosházi Rendőrkapitányságon hatóság félrevezetése miatt indult büntetőeljárás. A rendőrség az ügy vizsgálatát befejezte és az eljárás iratait a napokban továbbította az ügyészségre – írja a Police.hu.


Kövessen minket Facebookon!