Medgyesegyházán ittas járművezetés gyanúja miatt intézkedtek a rendőrök

Könnyű, Lopás, Kutyatámadás, szarvasi, Orosházán, elütötték, közlekedési, ötmillió forintot, Dobozon, rablás, halálos munkahelyi baleset, Eleken, Kétegyházán, Szabálysértés, orosházi, Békés, Gyulán, Tótkomlóson. keresztanyját, Gyomaendrődön, rongált, gyermekét, Baleset, Békéscsabán, Vésztőn, Kábítószer, Szarvason, Gyomaendrődön, karkötőt, őrizetbe, ittas, Gádoroson, Békésen, sarkadon, kék, rendőr, rendőrségi, villogó Illusztráció: Pixabay

Békés megyében 2022. január 13-án személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetről nem érkezett bejelentés a rendőrségre.

Lesodródott az útról egy személygépkocsi 2022. január 13-án 3 óra 45 perc körül Medgyesegyháza közelében. A balesetben senki nem sérült meg, de a jármű vezetőjénél a helyszíni szondáztatás alkoholfogyasztást jelzett. Ezért a 28 éves újkígyósi férfit a rendőrjárőrök orvosi vizsgálatra és mintavételre vitték.

A Mezőkovácsházi Rendőrkapitányság rendőrei az autós jogosítványát elvették és büntetőfeljelentést tettek ellene – írja a Police.hu.


Kövessen minket Facebookon!