Elektromos kerékpárt loptak el egy ház udvaráról Sarkadon

battonyai, állatkínzás Füzesgyarmat ,orosházi, Gyulán, Pénztárcát, rendőrök, Garázdaság, elütötték, lopott mobiltelefont, Online vásárlás, Szeghalmon, őrizetbe, Súlyosan megsérült, külföldi, medgyesegyházi, tűzifát, kábítószert, csorvási, Újkígyóson, Kevermesen, Kétegyházán, kétegyházi, rá akart ijeszteni, Dombiratoson, Békésen, kerékpáros, félmeztelenül, Motoralkatrészeket, Eleken, lopási, Medgyesegyházán, szomszédja, Kondoroson, prostitúcióra, lőkösházi, Levélben, Mezőberényben, Kétegyházán, Füzesgyarmaton, Orosházán, Bélmegyer, Testi sértés, békési, Nagybánhegyesen, Csorváson, személygépkocsinak, gyulai, Körözés, Újkígyóson, parkoló, bejárati, Lőkösháza, gyomaendrődön, segédmotoros, közokirat, Gyulán, fiú, rendszámtáblák, Csanádapácán, Mezőhegyesen, kábítószer, vésztőn, battonya, Bucsán, hamis, balesetnél, Dombegyházán, sérültek, szabálysértés, Körösnagyharsányban, Sarkadon, lopás, Szeghalmon, vágott, Geszten, Szeméremsértés, békési, Békéscsaba, mezőgyánban, Szarvason, gyulán, dobozon, alvó, pszichoaktív, húsdarálót, őrizetbe, Dobozon, eltűnt, kerékpárlopás, lopás, sikkasztás, őrizetbe, ittasan, kábelt, Szájmaszkokkal, közlekedési, Édesanyja, Körösladányban, gerendási, dobozon, szarvasi, internetes, eleken, Budapestet, rongálás, bankkártyával, Eleken, Dévaványán, Őrizetbe, közlekedési, kerékpárt, Kamuton, szalagkorlátnak, nyomravezetői, gádoroson, füzesgyarmaton, körösladányban, lopással, kábítószer, eleken, Garázdaság, Törökszentmiklóson, dobozon, garázsokat, tótkomlóson, 15 éves, Köröstarcsán, szabálysértési, sarkadi, békésen, börtönben, Szabadkígyóson, baleset, tótkomlósi, ittas, nő, telephelyekre, Békéscsabán, idős, zsaroltak, orosházán, békéscsabai, fogolyszökés, orosházi, dobozi, rendőrnap, lopás, magyarbánhegyesi, battonyán, békéscsabán, battonyai, állatkínzás Gerendáson, jogosítvány nélkül vezetett Illusztráció: Pixabay.com

Elektromos kerékpárt loptak el egy ház udvaráról Sarkadon. A Tornádó márkájú járgányt két férfi vitte el. A rendőrök megtalálták őket, a kerékpárt a tulajdonosa visszakapta, az ügy iratai pedig az ügyészségre kerültek.

hirdetés

Eltűnt egy több tízezer forint értékű elektromos kerékpár 2021. november 4-én éjjel egy sarkadi ház udvaráról. Az utcakapu ugyan zárva volt, de belülről benne volt a kulcs. Erre hamar felfigyelt a két férfi, akik eladható dolgot kerestek. Egyikük úgy gondolta, hogy az akkumulátorban jó pénz lehet, azt el tudná adni, ezért sógorát megkérte rá, hogy menjen be a bicikliért. Ő közben az utcán figyelt, nehogy lebukjanak.

hirdetés

El tudták vinni a kerékpárt, de csak alig egy hétig gondolhatták, hogy ezt megúszták, a rendőrök ugyanis hat nap alatt azonosították és elfogták őket. A kerékpárból az akkumulátort egyikük eladta, majd a biciklit az udvarában tárolta. A rendőrök mindkettőt lefoglalták és az elektromos kerékpárt sértetlenül visszaadták a tulajdonosnak. A sógorok ellen a Sarkadi Rendőrkapitányság lopás vétség miatt büntetőeljárást indított.

A nyomozás vizsgálati szakaszában a rendőrök a szükséges eljárási cselekményeket elvégezték és az ügy iratait 2022. január 21-én továbbították az ügyészségre.

Police.hu

hirdetés