Könnyű sérüléssel járó baleset és három elfogás miatt történt rendőri intézkedés

Szarvason, közlekedési, kutya harapott, kék, rendőrségi, pénztárcát lopott, drogosok Vésztőn Illusztráció: Pixabay.com

Egy könnyű sérüléssel járó közlekedési balesetnél helyszíneltek a megye rendőrei és három elfogás miatt volt szükség rendőri intézkedésre.

hirdetés

Békéscsabán, az Orosházi út és a Reviczky utca kereszteződésében 2022. január 25-én 7 óra 45 perc körül egy személygépkocsi vezetője nem adott elsőbbséget egy másik autósnak és összeütköztek. Az előbbi autó ezután nekicsapódott egy forgalmi ok miatt álló harmadik gépkocsinak. A balesetben az egyik vétlen autós sérült meg, állapota nem súlyos.

hirdetés

Az Orosházi Rendőrkapitányság 2022. január 25-én őrizetbe vett egy orosházi férfit. A férfi a gyanú szerint az elmúlt hónapokban több helyről lopott.

A Szarvasi Rendőrkapitányság rendőrei 2022. január 25-én elfogtak és őrizetbe vettek egy gyomaendrődi férfit, aki ellen a Pesti Központi Kerületi Bíróság kábítószer birtoklása miatt elfogatóparancsot adott ki. A 36 éves férfit a Szarvasi Rendőrkapitányság is körözte, mert a szabálysértési bírságait nem fizette be és a bírságokat a Gyulai Járásbíróság átváltoztatta elzárásra.

Lopás vétség miatt bírósági elfogatóparanccsal körözött férfit fogtak el 2022. január 25-én a Békési Rendőrkapitányság rendőrei. A 27 éves férfit a Békési Járásbíróságra vitték, ahol átadták az ügyében eljáró bírónak – írja a Police.hu.

hirdetés