Közpénzből bérel használaton kívüli irodát Stummer János Békéscsabán

Stummer János a baloldal országgyűlési képviselő-jelöltje több városban, köztük Békéscsabán is közpénzből bérel irodát – hívta fel a figyelmet Korponyai Ernő a Fidelitas elnökségi tagja.

hirdetés

Mint elmondta, a szóban forgó üzlethelyiség Békéscsabán, Jamina városrészben található és jól látható, hogy nem funkcionál irodaként. Hozzátetet, tudomásuk szerint Stummer négy irodát bérel, ennek összköltsége nagyságrendileg 20 millió forintot tesz ki egy 4 éves parlamenti ciklusban. Csütörtökön a helyszínen tartott sajtótájékoztatón megfogalmazódott bennük egy kérdés: Stummer miért költi haszontalan dolgokra az adófizetők pénzét?

hirdetés
használaton kívüli iroda, Stummer János
A szóban forgó, használaton kívüli üzlethelyiség, amit Stummer János bérel Békéscsabán / Fotó: Körös Hírcentrum

Korponyai Ernő stúdiónk vendégeként elmondta, Stummer előszeretettel hangoztatja, hogy neki Békéscsaba a szívügye, ezzel szemben Dorogon és Nyíregyházán is bérel irodát, valamint legjobb tudomásuk szerint nem is Békéscsabán él.

Korponyai Ernő, Fidelitas, Stummer János
A Fidelitas elnökségi tagja, Korponyai Ernő volt a vendégünk / Fotó: Körös Hírcentrum

Kiemelte, hogy a csütörtöki figyelemfelhívó akción kívül a jövőben több helyszínen lehet majd őket látni a választások közeledtével. Személyes tapasztalatai alapján elmondta azt is, a fiatalok érdeklődőek a szervezet iránt. Példaként említette a tavaly nyári Egyetemisták és Főiskolások Országos Turisztikai Találkozóját, ahol „a Fidelitas standja mindig tele volt. A baloldal ifjúságpolitikai szervezeteinek a standjánál pedig szinte alig volt valaki. Amikor Jakab Péter meglátogatta a standot, nálunk akkor is többen voltak , mint ahányan kíváncsiak voltak a Jobbik pártelnökére.”

„Ezek azok a visszajelzések, amelyekből erőt tudunk meríteni. Megmutatják számunkra, hogyan viszonyulnak hozzánk a fiatalok. Itt is bebizonyosodott, hogy minket választanak a legtöbben. A jobboldali érzelmekkel rendelkező fiataloknak azt üzenjük, hogy bízzanak bennünk!” – fogalmazott.

Kerestük Stummer Jánost, hogy reagáljon a sajtótájékoztatón elhangzottakra, amint megteszi, frissítjük cikkünket.

 

Kapcsolódó tartalom:

hirdetés