Jó ütemben halad a békési sportcsarnok felújítása

békési sportcsarnok felújítása

Jó ütemben halad a békési sportcsarnok újabb felújítása. A beruházás során megvalósul az épület kazáncseréjét is magába foglaló fűtés-korszerűsítése és a belső nyílászárók teljes cseréje. A fejlesztés közel 60 millió pályázati forrásból valósul meg.

„A Magyar Kézilabda Szövetség sportcsarnok-felújítási programján nyertünk el közel 60 millió forintot a Békési Férfi Kézilabda Clubbal közösen. A munkálatokra azért is nagy szükség van, mert a nyílászárók az elmúlt mintegy harminc évben nagyon komolyan elhasználódtak, állapotuk szükségessé tette a cserét” – számolt be a jelenleg zajló fejlesztésről Polgár Zoltán, Békés alpolgármestere.

„A projekt egy folyamat része. Több mint két évvel ezelőtt mintegy 80 millió forintból cseréltük a létesítmény külső nyílászáróit és elektromos vezetékrendszerét, amivel párhuzamosan megújult a világítás is. Emellett kiépítettük a hangrendszert, ami szintén fontos lépés volt a sport- és egyéb rendezvények szempontjából. Azt megelőzően is számos beruházás valósult meg a sportcsarnokban – fogalmazott.