Körbekerítetlen tanyából lopott egy férfi Sarkadkeresztúron

Orosházán, háziorvos, személyi sérüléssel, Okányban, kunágotai, Orosházi, templomból, Medgyesegyházán, Telefonokat, Körözött, közokirat, Gyulai, Könnyű, Lopás, Kutyatámadás, szarvasi, Orosházán, elütötték, közlekedési, ötmillió forintot, Dobozon, rablás, halálos munkahelyi baleset, Eleken, Kétegyházán, Szabálysértés, orosházi, Békés, Gyulán, Tótkomlóson. keresztanyját, Gyomaendrődön, rongált, gyermekét, Baleset, Békéscsabán, Vésztőn, Kábítószer, Szarvason, Gyomaendrődön, karkötőt, őrizetbe, ittas, Gádoroson, Békésen, sarkadon, kék, rendőr, rendőrségi, villogó Illusztráció: Pixabay

Körbekerítetlen tanyából lopott egy férfi Sarkadkeresztúron. Azt mondta: miután benyomta az ajtót, látta, hogy túl sok minden nincs ott, de azért összeszedte a számára értékes dolgokat. A rendőrség az ügy vizsgálatát befejezte.

Lakatlan, körbekerítetlen tanyából lopott egy férfi a közelmúltban Sarkadkeresztúron. Az épületet akadály nélkül meg tudta közelíteni, majd a zárt ajtót is sikerült benyomnia. Látta, hogy túl sok minden nincs bent, de azért összeszedte a számára értékesnek tűnő dolgokat. Zsírzópisztolyt, fúrógépet, egy heverőt és két zsák napraforgót.

A tanya tulajdonosa tavaly december közepén járt ott, majd idén január 10-én ellenőrizte a tanyát, akkor vette észre, hogy bűncselekmény történt. A rendőrök három hét alatt megtalálták a lopással gyanúsítható okányi férfit.

A Sarkadi Rendőrkapitányságon a nyomozás vizsgálati szakaszában a szükséges eljárási cselekményeket elvégezték és az ügy iratait 2022. február 14-én továbbították az ügyészségre.

Police.hu