Kamion karambolozott autóval a 47-esen, ketten meghaltak

halálos baleset a47-esen Fotó: Police.hu

Frissítve! A 47-es főút Köröstarcsa és Körösladány közötti szakaszán személygépkocsi kamionnal ütközött. A személygépkocsi vezetője és utasa is életét vesztette.

A baleset Békés megyében 2022. február 23-án 13 óra 30 perc körül történt. Az ütközés következtében a személygépkocsi két utasa járművébe szorult. A szeghalmi hivatásos tűzoltók az autót áramtalanították, majd feszítővágó eszköz segítségével mindkét eszméletlen sérültet kiemelték és átadták a mentőszolgálat munkatársainak.

hirdetés

Frissítés: A balesetben az autó vezetője, egy 31 éves dévaványai férfi és utasa, egy 30 éves szintén dévaványai férfi olyan súlyosan megsérült, hogy a helyszínen életét vesztette. A helyszínelés során a Szeghalmi Rendőrkapitányság rendőrei megállapították, hogy a balesetet okozó autósnak nincsen jogosítványa. A tehergépkocsi sofőrje a balesetben nem szenvedett sérüléseket.

Frissítés: A rendőrség a félpályás útlezárást 2022. február 23-án 17 óra 35 perckor feloldotta, a forgalom zavartalanul halad.

Korábban: A rendőrség a teljes útlezárást 2022. február 23-án 17 óra 25 perckor feloldotta, a forgalom félpályán halad.

Korábban: A forgalmat Gyomaendrőd, illetve Bélmegyer felé terelik. A rendőrség a közlekedők megértését és türelmét kéri. (Katasztrófavédelem, Police.hu)

halálos baleset a 47-esen
halálos baleset a 47-esen
halálos baleset a47-esen
halálos baleset a47-esen