Newton Épker: minden, ami az építkezéshez kell – hétfőtől vasárnapig

Newton Fotó: Körös Hírcemtrum

Békéscsabán is megnyitotta kapuit a Newton Épker építőanyag kereskedés, amely többféle gyártótól kínál munkaruhákat, különféle burkolatokat, festékeket, szigetelő anyagokat. De gyakorlatilag bármiben tudnak segíteni, ami az építkezéshez, felújításhoz kapcsolódhat.

hirdetés

Pölöskei Tibor, a Newton Builder Bt. tulajdonosa elárulta, az első üzletet 2021-ben Gyulán nyitották. Viszont szerették volna a békéscsabai vásárlókat is megszólítani, ezért egy még nagyobb üzlethelyiségben, még nagyobb választékkal február elsején megnyitotta kapuit a Newton Épker a megyeszékhelyen, a Gyulai út 81. szám alatt.

Olyan gyártókat igyekeznek bemutatni a csabai üzletben, amelyek a megyében még kevésbé vannak jelen. Például a Newton a Quick-Step márka kizárólagos forgalmazója Békés megyében. De egyedi olasz járólapok is megtalálhatóak az üzletben, vagy éppen a Schuller termékek is több polcon sorakoznak. Több mint 200 négyzetméteren fürdőszobához való termékeket mutatnak be (kabinok, szaniterek és bútorok is vannak készleten). Mindemellett számos termékcsoport és márka megtalálható az új üzletben.

A nyitvatartás tükrözi azt, hogy a vállalkozásoknak és a lakosoknak is szeretnének kedvezni. Hétfőtől szombatig reggel hattól 18 óráig, vasárnap pedig reggel nyolctól 18 óráig várják a vásárlókat. Azt már most látják, hogy nagyon sok a hétvégi érdeklődő, ezért szükséges mind a két napon nyitva legyenek. Az üzletben viszont a kétlábú gazdik mellett négylábú kedvenceiket is szívesen látják. Továbbá alakítottak ki egy gyereksarkot, ahol a kicsik mesét nézhetnek. De van kávéautomata, snackgép és csokisarok is, kicsiknek-nagyoknak egyaránt. Rágcsálnivaló pedig a kis kedvenceknek is jár. A bolt mellett egy meleg ételeket kínáló büfé is helyet kapott, ezzel szintén megkönnyítve a vásárlást.

hirdetés