Egy férfi összeveszett a barátnőjével, majd dühében megrongálta egy lakóház ereszcsatornáját és ablakpárkányát

Orosházán, háziorvos, személyi sérüléssel, Okányban, kunágotai, Orosházi, templomból, Medgyesegyházán, Telefonokat, Körözött, közokirat, Gyulai, Könnyű, Lopás, Kutyatámadás, szarvasi, Orosházán, elütötték, közlekedési, ötmillió forintot, Dobozon, rablás, halálos munkahelyi baleset, Eleken, Kétegyházán, Szabálysértés, orosházi, Békés, Gyulán, Tótkomlóson. keresztanyját, Gyomaendrődön, rongált, gyermekét, Baleset, Békéscsabán, Vésztőn, Kábítószer, Szarvason, Gyomaendrődön, karkötőt, őrizetbe, ittas, Gádoroson, Békésen, sarkadon, kék, rendőr, rendőrségi, villogó Illusztráció: Pixabay

Elfogatóparancs alapján történt őrizetbe vétel és bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható férfiakat állítottak elő a rendőrök.

A Szarvasi Rendőrkapitányság 2022. március 13-án őrizetbe vett egy madarasi férfit. Ellene a Pesti Központi Kerületi Bíróság lopás vétség miatt adott ki elfogatóparancsot.

Az Orosházi Rendőrkapitányság 2022. március 13-án büntetőeljárást indított egy férfi ellen. Mert annak ellenére vezetett, hogy korábban az Orosházi Járásbíróság 2023. augusztus 5-ig eltiltotta a járművezetéstől. A csanádalberti férfi személygépkocsival közlekedett Kardoskúton, egy körzeti megbízott állította le és igazoltatta.

Orosházán, az Arany János utcában 2022. március 13-án 20 óra 15 perc körül egy férfi összeveszett a barátnőjével, majd dühében megrongálta egy lakóház ereszcsatornáját és ablakpárkányát. A 22 éves férfit a rendőrök előállították és garázdaság miatt büntetőeljárást indítottak ellene.

A Szeghalmi Rendőrkapitányság büntetőeljárást indított két férfi ellen, mert a gyanú szerint Füzesgyarmat külterületéről, egy mezőgazdasági telephelyről fóliasátor alkatrészeket és egy autóroncsot vittek el. A lopásról a rendőrségre 2022. március 13-án délután érkezett bejelentés, a rendőrök nem sokkal később elő is állították a páros mindkét tagját – írja a Police.hu.