Egy férfi összeveszett a barátnőjével, majd dühében megrongálta egy lakóház ereszcsatornáját és ablakpárkányát

Szarvason, közlekedési, kutya harapott, kék, rendőrségi, pénztárcát lopott, drogosok Vésztőn Illusztráció: Pixabay.com

Elfogatóparancs alapján történt őrizetbe vétel és bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható férfiakat állítottak elő a rendőrök.

hirdetés

A Szarvasi Rendőrkapitányság 2022. március 13-án őrizetbe vett egy madarasi férfit. Ellene a Pesti Központi Kerületi Bíróság lopás vétség miatt adott ki elfogatóparancsot.

hirdetés

Az Orosházi Rendőrkapitányság 2022. március 13-án büntetőeljárást indított egy férfi ellen. Mert annak ellenére vezetett, hogy korábban az Orosházi Járásbíróság 2023. augusztus 5-ig eltiltotta a járművezetéstől. A csanádalberti férfi személygépkocsival közlekedett Kardoskúton, egy körzeti megbízott állította le és igazoltatta.

Orosházán, az Arany János utcában 2022. március 13-án 20 óra 15 perc körül egy férfi összeveszett a barátnőjével, majd dühében megrongálta egy lakóház ereszcsatornáját és ablakpárkányát. A 22 éves férfit a rendőrök előállították és garázdaság miatt büntetőeljárást indítottak ellene.

A Szeghalmi Rendőrkapitányság büntetőeljárást indított két férfi ellen, mert a gyanú szerint Füzesgyarmat külterületéről, egy mezőgazdasági telephelyről fóliasátor alkatrészeket és egy autóroncsot vittek el. A lopásról a rendőrségre 2022. március 13-án délután érkezett bejelentés, a rendőrök nem sokkal később elő is állították a páros mindkét tagját – írja a Police.hu.

hirdetés