Eltette a talált pénztárcát egy férfi Kevermesen

battonyai, állatkínzás Füzesgyarmat ,orosházi, Gyulán, Pénztárcát, rendőrök, Garázdaság, elütötték, lopott mobiltelefont, Online vásárlás, Szeghalmon, őrizetbe, Súlyosan megsérült, külföldi, medgyesegyházi, tűzifát, kábítószert, csorvási, Újkígyóson, Kevermesen, Kétegyházán, kétegyházi, rá akart ijeszteni, Dombiratoson, Békésen, kerékpáros, félmeztelenül, Motoralkatrészeket, Eleken, lopási, Medgyesegyházán, szomszédja, Kondoroson, prostitúcióra, lőkösházi, Levélben, Mezőberényben, Kétegyházán, Füzesgyarmaton, Orosházán, Bélmegyer, Testi sértés, békési, Nagybánhegyesen, Csorváson, személygépkocsinak, gyulai, Körözés, Újkígyóson, parkoló, bejárati, Lőkösháza, gyomaendrődön, segédmotoros, közokirat, Gyulán, fiú, rendszámtáblák, Csanádapácán, Mezőhegyesen, kábítószer, vésztőn, battonya, Bucsán, hamis, balesetnél, Dombegyházán, sérültek, szabálysértés, Körösnagyharsányban, Sarkadon, lopás, Szeghalmon, vágott, Geszten, Szeméremsértés, békési, Békéscsaba, mezőgyánban, Szarvason, gyulán, dobozon, alvó, pszichoaktív, húsdarálót, őrizetbe, Dobozon, eltűnt, kerékpárlopás, lopás, sikkasztás, őrizetbe, ittasan, kábelt, Szájmaszkokkal, közlekedési, Édesanyja, Körösladányban, gerendási, dobozon, szarvasi, internetes, eleken, Budapestet, rongálás, bankkártyával, Eleken, Dévaványán, Őrizetbe, közlekedési, kerékpárt, Kamuton, szalagkorlátnak, nyomravezetői, gádoroson, füzesgyarmaton, körösladányban, lopással, kábítószer, eleken, Garázdaság, Törökszentmiklóson, dobozon, garázsokat, tótkomlóson, 15 éves, Köröstarcsán, szabálysértési, sarkadi, békésen, börtönben, Szabadkígyóson, baleset, tótkomlósi, ittas, nő, telephelyekre, Békéscsabán, idős, zsaroltak, orosházán, békéscsabai, fogolyszökés, orosházi, dobozi, rendőrnap, lopás, magyarbánhegyesi, battonyán, békéscsabán, battonyai, állatkínzás Gerendáson, jogosítvány nélkül vezetett Illusztráció: Pixabay.com

Eltett egy talált pénztárcát egy férfi Kevermesen. A talált, vagy tévedésből, esetleg véletlenül hozzánk került dolgot nem lehet megtartani, ezért a férfi ellen büntetőeljárás indult. A rendőrség az ügy vizsgálatát befejezte és az iratokat továbbította az ügyészségre.

hirdetés

Elvesztette a pénztárcáját egy kevermesi sörözőben egy férfi 2022. február 4-én este. Kiesett a zsebéből és hiába kereste, nem találta meg. A rendőrök kinyomozták, hogy egy másik vendég megtalálta és elvitte a benne lévő iratokkal, illetve több mint 50 ezer forinttal.

hirdetés

Az 52 éves férfi kihallgatásán elmondta, hogy kivette belőle a pénzt, aminek egy részét másnap el is költötte, majd a tárcát Kevermesen, a Deák utcában eldobta. A rendőrök a pénz több mint felét megtalálták nála, lefoglalták és visszaadták a tulajdonosnak.

A Mezőkovácsházi Rendőrkapitányság a kevermesi férfit jogtalan elsajátítás vétség elkövetésével gyanúsítja. A nyomozás vizsgálati szakaszában a rendőrök a szükséges eljárási cselekményeket elvégezték és az ügy iratait továbbították az ügyészségre.

Police.hu

hirdetés