A Wizz Air kilenc magyarországi járatát újraindította

Repülőtér Fotó: MTI/Szigetváry Zsolt

A Wizz Air újraindította kilenc korábbi magyarországi járatát, márciustól ismét lehet utazni Budapestről a London-Gatwick repülőterére, valamint Edinburgh, Oslo, Podgorica, illetve Varsó, Bologna, és Szkopje is elérhető lesz utasaik számára.

Debrecenből márciustól a Tel-Aviv és a Lárnaka járat szerepel újra a légitársaság menetrendjében. Felhívták a figyelmet arra, hogy a járványhelyzet miatt bevezetett óvintézkedésekre és szabályokra továbbra is érdemes odafigyelni az utazás megtervezése előtt.

Hangsúlyozták, a Wizz Airnek továbbra is a legfontosabb az utasok és a személyzete egészsége, ezért – bár már több ország is enyhített a maszkviselési szabályokon – a légitársaság továbbra is előírja az orrot és szájat eltakaró maszk viselését a repülőút teljes egésze alatt.

A Wizz Air európai diszkont légitársaság jelenleg 149 darab Airbus A320, A321, A320neo és A321neo típusú repülőgépből álló flottát üzemeltet, amelyek átlagéletkora öt évre tehető. A 2020. március 31-ével végződő pénzügyi évben 40 millió utast szállítottak.

MTI