Élettársának közvetített szexpartnereket egy sarkadi férfi

prostitúció Sarkadon, prostitúció Gyulán

Szobákat bérelt és élettársának közvetített szexpartnereket egy sarkadi férfi, akinek az édesanyja is segített a prostitúciós tevékenység megszervezésében. A rendőrség az ügy vizsgálatát befejezte.

Élettársával tartatta ki magát a gyanú szerint egy sarkadi férfi, akit 2020. július 8-án fogtak el a Gyulai Rendőrkapitányság és a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság Közterületi Támogató Alosztályának rendőrei Sarkadon. A fiatal férfi az akkor 22 éves nőnek interneten feladott hirdetések segítségével szerzett szexpartnereket.

hirdetés

A hívásokat a nő fogadta, de az üzenetet küldőknek a sarkadi férfi válaszolt és a nő nevében leegyeztette a találkozók időpontját, helyszíneit. Gyulán, apartmanházakban bérelt szobákat, majd miután az élettársa pénzért szexuális szolgáltatást nyújtott a hozzá érkezőknek, magához vette a bevételt. A fiatalember az édesanyja segítségével szervezte a prostitúciós tevékenységet. A férfinak nincs jövedelme, élettársával tartatta ki magát. A Gyulai Rendőrkapitányság nyomozói őt kerítés, valamint kitartottság bűntettének, édesanyját társtettesként elkövetett kerítés bűntettének elkövetésével gyanúsítják. A nyomozók telefonokat, pénzt, arany ékszereket és egy személygépkocsit foglaltak le tőlük.

A nyomozás vizsgálati szakaszában a rendőrség a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte és az ügy iratait 2022. március 31-én továbbította az ügyészségre – írja a Police.hu.