Gyulán és Újkígyóson is ittas vezetőkkel szemben intézkedtek a rendőrök

Szarvason, közlekedési, kutya harapott, kék, rendőrségi, pénztárcát lopott, drogosok Vésztőn Illusztráció: Pixabay.com

Békés megyében 2022. március 31-én két autóssal szemben is ittas járművezetés gyanúja miatt intézkedtek a rendőrök – számolt be a rendőrség a Police.hu oldalon.

Először Gyulán, a Budrió lakótelepen 18 óra 45 perc körül egy személygépkocsival közlekedő férfinál jelzett alkoholfogyasztást a szonda. További két mérés is megerősítette az ittasság gyanúját, ezért a rendőrjárőrök elvették a férfi vezetői engedélyét. Ezután Újkígyóson, a Gyulai útról 20 óra után néhány perccel állítottak elő a körzeti megbízottak szintén egy személyautót vezető férfit. Nála is három légalkoholmérés eredménye lett pozitív, ezért bevonták az ő jogosítványát is. A rendőrségen mindkét esetben büntetőeljárás indult az autósok ellen.

hirdetés

A Mezőkovácsházi Rendőrkapitányság rendőrjárőrei 2022. március 31-én 10 óra 15 perc körül Pusztaottlakán elfogtak egy 38 éves férfit, aki ellen orgazdaság bűntett miatt a Gyulai Törvényszék elfogatóparancsot adott ki. A pusztaottlakai férfi a kijelölt időpontban nem kezdte meg a rá jogerősen kiszabott szabadságvesztése letöltését. A rendőrök Gyulára, a Békés Megyei Büntetés-végrehajtási Intézetbe vitték.