Valótlant állított igazoltatásakor a rendőröknek egy férfi Tótkomlóson

battonyai, állatkínzás Füzesgyarmat ,orosházi, Gyulán, Pénztárcát, rendőrök, Garázdaság, elütötték, lopott mobiltelefont, Online vásárlás, Szeghalmon, őrizetbe, Súlyosan megsérült, külföldi, medgyesegyházi, tűzifát, kábítószert, csorvási, Újkígyóson, Kevermesen, Kétegyházán, kétegyházi, rá akart ijeszteni, Dombiratoson, Békésen, kerékpáros, félmeztelenül, Motoralkatrészeket, Eleken, lopási, Medgyesegyházán, szomszédja, Kondoroson, prostitúcióra, lőkösházi, Levélben, Mezőberényben, Kétegyházán, Füzesgyarmaton, Orosházán, Bélmegyer, Testi sértés, békési, Nagybánhegyesen, Csorváson, személygépkocsinak, gyulai, Körözés, Újkígyóson, parkoló, bejárati, Lőkösháza, gyomaendrődön, segédmotoros, közokirat, Gyulán, fiú, rendszámtáblák, Csanádapácán, Mezőhegyesen, kábítószer, vésztőn, battonya, Bucsán, hamis, balesetnél, Dombegyházán, sérültek, szabálysértés, Körösnagyharsányban, Sarkadon, lopás, Szeghalmon, vágott, Geszten, Szeméremsértés, békési, Békéscsaba, mezőgyánban, Szarvason, gyulán, dobozon, alvó, pszichoaktív, húsdarálót, őrizetbe, Dobozon, eltűnt, kerékpárlopás, lopás, sikkasztás, őrizetbe, ittasan, kábelt, Szájmaszkokkal, közlekedési, Édesanyja, Körösladányban, gerendási, dobozon, szarvasi, internetes, eleken, Budapestet, rongálás, bankkártyával, Eleken, Dévaványán, Őrizetbe, közlekedési, kerékpárt, Kamuton, szalagkorlátnak, nyomravezetői, gádoroson, füzesgyarmaton, körösladányban, lopással, kábítószer, eleken, Garázdaság, Törökszentmiklóson, dobozon, garázsokat, tótkomlóson, 15 éves, Köröstarcsán, szabálysértési, sarkadi, békésen, börtönben, Szabadkígyóson, baleset, tótkomlósi, ittas, nő, telephelyekre, Békéscsabán, idős, zsaroltak, orosházán, békéscsabai, fogolyszökés, orosházi, dobozi, rendőrnap, lopás, magyarbánhegyesi, battonyán, békéscsabán, battonyai, állatkínzás Gerendáson, jogosítvány nélkül vezetett Illusztráció: Pixabay.com

Valótlant állított igazoltatásakor a rendőröknek egy férfi. Azzal, amit mondott, mást vádolt meg szabálysértés elkövetésével. Az igazság kiderült, a férfi ellen büntetőeljárás indult. Az ügy vizsgálatát a rendőrség befejezte.

Tótkomlóson, a Széchenyi utcában 2021. augusztus 1-jén igazoltattak a rendőrök egy személygépkocsival közlekedő férfit. Az autón nem volt kötelező felelősségbiztosítás. A férfi azt állította, hogy nem az övé a kocsi, csak azért van nála, mert meg akarja vásárolni és kipróbálja. A rendőrök megkeresték a tulajdonost és kiderült, hogy valójában hét nappal korábban már megtörtént az adásvétel, csak a vevő nem tett eleget az átírási és biztosításkötési kötelezettségének.

hirdetés

Azzal, amit mondott, szabálysértés elkövetésével vádolta meg az eladót, ezért a 25 éves makói férfi ellen az Orosházi Rendőrkapitányság hamis vád vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt büntetőeljárást indított.

A rendőrség a nyomozás vizsgálati szakaszában a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte és az ügy iratait 2022. április 11-én továbbította az ügyészségnek.

Police.hu