Beszámolt tevékenységéről a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság

Békés Megyei Rendőr-főkapitányság Fotó: Police.hu

A Békés Megyei Rendőr-főkapitányság 2021. évi tevékenységéről számolt be a Békés Megyei Önkormányzat Közgyűlése előtt dr. Varga K. Attila r. ezredes, megyei rendőrfőkapitány. A testület egyhangúlag elfogadta a beszámolót.

hirdetés

A Békés Megyei Önkormányzat Közgyűlésének 2022. április 14-én megtartott ülésén napirenden szerepelt a Békés megye közbiztonságának 2021. évi helyzetéről, a közbiztonság érdekében tett intézkedésekről és az azokkal kapcsolatos feladatokról szóló beszámoló.

hirdetés

A Békés Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője, dr. Varga K. Attila r. ezredes tájékoztatta a testület elnökét és tagjait a megye közbiztonsági. Továbbá a bűnügyi helyzetéről, a közrendet érintő eseményekről, illetve a rendőrség tevékenységéről. A közgyűlésen jelen voltak a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság rendőrfőkapitány-helyettesei, valamint a rendőr-főkapitányság illetékességi területén működő rendőrkapitányságok, határrendészeti kirendeltségek vezetői is.

A beszámolót követően a testület tagjai közül többen elismerően szóltak a Békés megyei rendőrök tevékenységéről, a közrend, a közbiztonság érdekében végzett rendőri munkáról, az elért eredményekről. A képviselők a megyei rendőrfőkapitánytól választ kaptak a közbiztonságot érintő kérdéseikre, észrevételeikre is.

A Békés Megyei Önkormányzat Közgyűlése 13 igen szavazattal elfogadta a beszámolót, ellenszavazat és tartózkodás nélkül. A testület elnöke és több tagja köszönetet mondott a Békés megyében szolgálatot teljesítő rendőröknek és rendőrségi dolgozóknak a megye közrendjét, közbiztonságát szavatoló munkájukért – írja a Police.hu.

hirdetés