A mellékhelyiségben várta ki a férfi a zárórát a kunágotai sörözőben

személyi sérüléssel, Okányban, kunágotai, Orosházi, templomból, Medgyesegyházán, Telefonokat, Körözött, közokirat, Gyulai, Könnyű, Lopás, Kutyatámadás, szarvasi, Orosházán, elütötték, közlekedési, ötmillió forintot, Dobozon, rablás, halálos munkahelyi baleset, Eleken, Kétegyházán, Szabálysértés, orosházi, Békés, Gyulán, Tótkomlóson. keresztanyját, Gyomaendrődön, rongált, gyermekét, Baleset, Békéscsabán, Vésztőn, Kábítószer, Szarvason, Gyomaendrődön, karkötőt, őrizetbe, ittas, Gádoroson, Békésen, sarkadon, kék, rendőr, rendőrségi, villogó Illusztráció: Pixabay

A mellékhelyiségben bújt el egy kunágotai sörözőben egy férfi azért, hogy záróra után az egyik ablakon át beengedhesse testvéreit és italt, illetve pénzt lophassanak. A rendőrök hamar elfogták őket, az ellenük indított nyomozás iratai az ügyészségre kerültek.

Kunágotáról 2022. február 4-én 9 óra körül tett bejelentést egy nő arról, hogy betörtek abba a sörözőbe, ahol dolgozik. Amikor nyitni ment, az ajtó rendben volt, de bent először arra lett figyelmes, hogy italok hiányoznak, és a váltópénz sincs ott, ahol lenni szokott. Körülnézett és rögtön feltűnt neki, hogy az egyik ablak nyitva van.

hirdetés

A rendőrök néhány óra alatt kiderítették, hogy mi történt. Este más vendégek mellett egy testvérpár is italozott a sörözőben. Egyikük zárórakor nem ment ki, hanem elbújt a mellékhelyiségben, megvárta, amíg a pultos nő feltakarít és elmegy. Ezután hívta öccsét, aki a lánytestvérükkel visszament, kinyitotta nekik az egyik ablakot, hogy be tudjanak mászni. Több üveg italt és egy tálca sört szedtek össze, illetve elvitték a váltópénzt is.

A három testvért a rendőrök hamar elfogták, és az ellenük indított nyomozás során a szükséges eljárási cselekményeket elvégezték. A Mezőkovácsházi Rendőrkapitányság a büntetőeljárás iratait 2022. április 21-én továbbította az ügyészségre – írja a Police.hu.

hirdetés