Kispályás labdarúgó tornát rendezett a rendőrség Orosházán

Rendőrség Fotó: Police.hu

Több mint száz rendőr vett részt Szent György Nap, a Rendőrség Napja alkalmából Orosházán rendezett sporteseményen.

hirdetés

A Békés Megyei Rendőr-főkapitányság Szent György Napi Labdarúgó Tornát rendezett 2022. április 22-én, Orosházán. Az egész napos sporteseményre 11 csapat nevezett, több mint száz játékos lépett pályára. A meccsek nagyon színvonalasak voltak, a közönség sok szép gólt láthatott. A torna jó alkalom volt a rendőröknek a sportolásra és a kikapcsolódásra, a csapatszellem erősítésére is.

hirdetés

A legjobb eredménnyel a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság válogatottja végzett. Második lett a Békési Rendőrkapitányság csapata, a dobogó harmadik fokára pedig a Mezőkovácsházi Rendőrkapitányság játékosai állhattak fel. A versenybizottság Laukó Viktor r. őrmestert választotta a torna legjobb játékosának. A legjobb kapusnak járó díjat a Békési Rendőrkapitányság hálóőre, Váczi Gergely r. zászlós érdemelte ki. A gólkirályi címet a hét találatot elérő Szalai Tamás r. zászlós szerezte meg, aki a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság csapatában játszott.

Az okleveleket és a serlegeket dr. Varga K. Attila r. ezredes, a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője adta át a legjobb teljesítményt nyújtó csapatoknak és a különdíjakban részesült játékosoknak – írja a Police.hu.

hirdetés