Rendőrőrs kezdte meg a működését Kétegyházán

Kétegyházán Fotó: Police.hu

Felújított, átalakított épületben folytatja tovább működését a rendőrség Kétegyházán.

Rendőrőrs kezdte meg a működését Kétegyházán. A nagyközség önkormányzata átalakíttatta, felújíttatta a rendőrség által használt épületet. A korszerűsítéssel együtt létszámbővítés is történt, így a körzeti megbízotti csoport őrsként működik tovább.

hirdetés

A felújított épület átadása alkalmából rendezett ünnepség elöljárója Kovács István r. vezérőrnagy, gazdasági országos rendőrfőkapitány-helyettes volt. Méltatta a település vezetőjének és önkormányzatának erőfeszítéseit, a rendőrök munkakörülményeinek javításáért tett áldozatvállalását.

Az ünnepségen dr. Rákócziné Tripon Emese, Kétegyháza polgármestere örömét fejezte ki, hogy közel két évtized után újra rendőrőrse van a településnek. Herczeg Tamás országgyűlési képviselővel együtt megköszönték a rendőrség együttműködését és azt, hogy a szakmai szempontok és a lakossági észrevételek, igények értékelésének eredményeként ez a fejlesztés megvalósulhatott.

A Békés Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője, dr. Varga K. Attila r. ezredes hangsúlyozta, hogy eddig is mindent megtettek a rendőri eszközökkel kezelhető problémák hatékony és eredményes kezeléséért, a jogsértések számának csökkentéséért, a közbiztonság fenntartásááért. A jövőre nézve biztosította a településen élőket arról, hogy a rendőrök szükség esetén a lehető legrövidebb időn belül megkezdik a segítségnyújtást, az intézkedést.

Az ünnepség végén a település és a rendőrség vezetői, valamint az őrsön szolgálatot teljesítő rendőrök együtt járták be, tekintették meg a korszerűsített épületet – írja a Police.hu.