Autólopás és baleset miatt intézkedtek a rendőrök Orosházán

Fotó: Police.hu

Könnyű sérüléssel járó közlekedési baleset Orosházán és bűncselekmények miatt, valamint körözés alapján történt rendőri intézkedések.

hirdetés

Orosházán, a Retek utca és a Bajcsy-Zsilinszky utca kereszteződésében 2022. április 26-án reggel fél 8 előtt néhány perccel személygépkocsi kerékpárost ütött el. A kerékpáros nő kerékpárúton közlekedett és az autós nem adott neki elsőbbséget. A biciklis könnyű sérülést szenvedett.

hirdetés

Orosházán, 2022. április 26-án, a déli órákban egy ház udvaráról elloptak egy autót. A kocsit, amiben benne volt az indítókulcs, egy kunszentmártoni férfi vitte el, Szegvárra akart vele eljutni. Az orosházi rendőrök jelzése alapján azonban a Csongrád-Csanád megyei rendőrök Mindszenten leállították és elfogták. A férfit az Orosházi Rendőrkapitányság jármű önkényes elvétele bűncselekmény elkövetésének megalapozott gyanúja miatt őrizetbe vette.

A Szeghalmi Rendőrkapitányság rendőrei 2022. április 26-án elfogtak egy vésztői férfit, akit több hatósági is körözött. Garázdaságért 55 nap fogházbüntetést kapott, az egyik budapesti kerületi rendőrkapitányság pedig zsarolás bűntett elkövetésével gyanúsítja. A rendőrök a 37 éves férfit a Békés Megyei Büntetés-végrehajtási Intézetbe vitték.

Ittas járművezetés gyanúja miatt állítottak elő a rendőrök egy férfit 2022. április 26-án este Békésen, a Tavasz utcából. Személygépkocsit vezetett és három légalkoholmérés eredménye lett pozitív nála. A rendőrök az 57 éves férfitől elvették a vezetői engedélyét és büntetőfeljelentést tettek ellene.

Police.hu

hirdetés