Orosházán balesetnél helyszíneltek, Sarkadon és Eleken körözés alapján intézkedtek a rendőrök

Lopások, rendszámát, Sarkadon, Orosházán, Kábítószert, rendőrség, kék hír Fotó: Police.hu

Orosházán, a Rákóczi út és a Széchenyi tér kereszteződésében 2022. április 29-én 7 óra 30 perc körül egy kerékpárral közlekedő férfi egy személyautónak nem adott elsőbbséget és nekihajtott. A mentők a biciklist könnyű sérüléssel vitték kórházba. A baleset okát és körülményeit az Orosházi Rendőrkapitányság vizsgálja.

A Sarkadi Rendőrkapitányság rendőrjárőrei 2022. április 29-én 5 óra után néhány perccel elfogtak egy 50 éves férfit, aki ellen a Gyulai Törvényszék Büntetés-végrehajtási Csoportja adott ki elfogatóparancsot, mert nem kezdte meg a büntetése letöltését. A sarkadi férfit a rendőrök Gyulára, a Békés Megyei Büntetés-végrehajtási Intézetbe vitték.

hirdetés

Eleken a rendőrjárőrök 2022. április 29-én 10 óra körül elfogtak egy eleki férfit. Ellene szintén a Gyulai Törvényszék Büntetés-végrehajtási Csoportja adott ki elfogatóparancsot, mert az 56 éves férfi a kijelölt időpontban nem kezdte meg a rá jogerősen kiszabott szabadságvesztése letöltését. A Gyulai Rendőrkapitányság rendőrei őt is a Békés Megyei Büntetés-végrehajtási Intézetbe vitték.

Police.hu