Súlyos sérüléssel végződött a baleset

Battonyán, Kábítószer, ellenőrzés, millió, gyulán, férjét, vésztőn, helyszíneltek, francia, szarvason, kötegyáni, baleset, marihuánát, ittas, szabálysértés, police, rendőrség, erőszak, békéscsabán, orosházán, ittas

Elek és Gyula között egy autó megcsúszott, majd átsodródott a menetiránya szerinti bal oldalara, ahol elütött egy kerékpáros nőt. A biciklis súlyosan megsérült. A rendőrség az ügy vizsgálatát befejezte.

hirdetés

Az Elek és Gyula közötti úton, Gyula külterületén 2021. december 19-én 11 óra 30 perc körül egy személygépkocsi vezetője megcsúszott, átsodródott a menetiránya szerinti bal oldali forgalmi sávba, ahol összeütközött egy kerékpárral közlekedő nővel. A balesetben a biciklis nyolc napon túl gyógyuló sérülést szenvedett.

hirdetés

A Gyulai Rendőrkapitányságon közúti baleset gondatlan okozása vétség miatt indult büntetőeljárás az autót vezető 25 éves gyulai autós ellen. A nyomozás vizsgálati szakaszában a rendőrség a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte és az eljárás iratait a napokban átadta az ügyészségnek.

Police.hu

hirdetés