Szexuálisan molesztálta egyik társát egy hajléktalan férfi Békéscsabán

Lopások, rendszámát, Sarkadon, Orosházán, Kábítószert, rendőrség, kék hír Fotó: Police.hu

Szeméremsértés vétsége és garázdaság vétsége miatt emelt vádat a Békéscsabai Járási Ügyészség és vádiratában végrehajtandó börtönbüntetés és közügyektől eltiltás kiszabására tett indítványt egy 47 éves büntetett előéletű, visszaesőnek minősülő, hajléktalan életmódot folytató békéscsabai férfi ellen, aki szexuálisan molesztálta egyik társát.

hirdetés

A férfi 2022. január 17-én, hajnali 3 óra körüli időpontban, az egyik békéscsabai hajléktalan szállón bement egy szintén hajléktalan nő szobájába, és felajánlotta neki, hogy ha szexuális kapcsolatot létesít vele, akkor 3.000.-Ft-ot fizet neki.

hirdetés

A nő nem fogadta el az ajánlatot, inkább kiment a szobája elé, a hajléktalan szálló drótkerítéssel körbekerített – így az utcáról is belátható – udvarára. Az ittas állapotban lévő férfi követte a nőt, és nemi vágyának a kielégítése céljából nadrágját letolva hímvesszőjét mutogatta, majd, mivel az általa kívánt nemi aktus nem jött létre, tenyérrel egy alkalommal arcon ütötte a nőt.

A férfi személy ellen irányuló kihívóan közösségellenes, erőszakos magatartása alkalmas volt arra, hogy megbotránkozást vagy riadalmat keltsen – tájékoztatta hírportálunkat a Békés Megyei Főügyészség.

hirdetés