Több baleset és bűncselekmény adott okot rendőri intézkedésre

bűncselekmény Fotó: Police.hu

Balesetnél helyszíneltek és bűncselekmény gyanúja miatt intézkedtek a rendőrök Orosházán, Füzesgyarmaton és Szeghalmon.

Orosházán, a Bajcsy-Zsilinszky utca és a Pacsirta utca kereszteződésében 2022. május 7-én 17 óra 45 perc körül egy segédmotor-kerékpárral közlekedő férfi elesett és könnyebben megsérült. A járművezetőnél a szonda pozitív értéket jelzett, ezért a rendőrjárőrök orvosi vizsgálatra és mintavételre vitték. Emellett az intézkedő rendőrök megállapították, hogy a 65 éves orosházi férfi annak ellenére vezette a segédmotoros kerékpárt, hogy 2023. április 2-áig az Orosházi Járásbíróság eltiltotta a járművezetéstől. Az Orosházi Rendőrkapitányság rendőrei járművezetés ittas állapotban vétség és eltiltás hatálya alatt elkövetett járművezetés bűntett gyanúja miatt kihallgatták és őrizetbe vették a férfit.

hirdetés

Füzesgyarmat külterületén 2022. május 7-én 19 óra 15 perc körül egy személygépkocsi vezetője lesodródott az útról és árokba csúszott. A mentők az autó utasát nyolc napon túl gyógyuló sérüléssel vitték kórházba. A baleset okát és körülményeit a Szeghalmi Rendőrkapitányság vizsgálja.

Fotó: Police.hu

Lopás miatt állítottak elő a Szeghalmi Rendőrkapitányság rendőrei egy újirázi férfit 2022. május 7-én. A gyanú szerint a 39 éves férfi korábban Szeghalmon, az egyik ház udvarára a kerítésen át bemászott. Majd ellopott onnan két lezáratlan kerékpárt. A rendőrkapitányság nyomozói lopás vétség elkövetésével gyanúsítják a férfit. A rendőrök a két ellopott kerékpárt megtalálták és lefoglalták – írja a Police.hu.