Tettlegességig fajult a szóváltás Békéscsabán

személyi sérüléssel, Okányban, kunágotai, Orosházi, templomból, Medgyesegyházán, Telefonokat, Körözött, közokirat, Gyulai, Könnyű, Lopás, Kutyatámadás, szarvasi, Orosházán, elütötték, közlekedési, ötmillió forintot, Dobozon, rablás, halálos munkahelyi baleset, Eleken, Kétegyházán, Szabálysértés, orosházi, Békés, Gyulán, Tótkomlóson. keresztanyját, Gyomaendrődön, rongált, gyermekét, Baleset, Békéscsabán, Vésztőn, Kábítószer, Szarvason, Gyomaendrődön, karkötőt, őrizetbe, ittas, Gádoroson, Békésen, sarkadon, kék, rendőr, rendőrségi, villogó Illusztráció: Pixabay

Békéscsabán, az Árpád soron, 2022. május 10-én délelőtt többen összeszólalkoztak. A szóváltás tettlegességig fajult, egy férfi könnyebben megsérült – számolt be a rendőrség a Police.hu oldalon.

A konfliktusban résztvevő családok tagjai órákkal később Békéscsabán, a Szabadság téren is hangoskodtak, a gyanú szerint egy férfi meg is ütött egy másikat.

hirdetés

A történtek kapcsán a Békéscsabai Rendőrkapitányság garázdaság és könnyű testi sértés vétségek gyanúja miatt indított nyomozást és a rendőrök négy férfit gyanúsítottként kihallgattak.

hirdetés